İçinde kiracı olan ev satılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
İkinci seçenek ekliyorum o zaman: Bu tür yaşlılar da söylediğim bu kategoriye ait.
İlk önce polis çağırıp eve gidin. Eğer yine mırın kırın yaparsa bu sefer mahkemeye başvurmalısın.
Polis mahkeme kararı olmazsa hareket etmiyor diye biliyorum. Adamın amacı mahremiyet falanda değil. Satmama engel olmaya çalışıyor kendince.

İçinde kiracı varken evi satabilirsiniz. Satarken de içinde kiracı var, ona göre alırsınız diye belirtirsin.
Keşke hocam keşke…

İfadeler: 143
@OnePC, polisin de yapabilecek bir şeyi yok. Mahkeme kararı olmadan hareket edebilmesi de mümkün değil. Şikayetinizi edersiniz, olay yerine gelip incelemeyi yapar, sonra da gider. Ellerinden başka bir şey gelmez.

Yapacak bir şey yok hakli da haksız da olsa itiraz etse uzayacak bu işler böyle maalesef neyin ne olduğunu biliyorum ki size söylüyorum.

Polis mahkeme kararı olmazsa hareket etmiyor diye biliyorum. Adamın amacı mahremiyet falanda değil. Satmama engel olmaya çalışıyor kendince.

Keşke hocam keşke…

Polis uyarmaktan başka hiçbir şey yapmaz onu bile yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…