(İddia) GTA 6 228 GB olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Rockstar oyunlarını konsola getirmekte çok iyi bir firma, bu yüzden de konsolda güncellemelerle +250GB olacaktır bence. Umarım emektar sistemlerimizden Windows'u bile kaldıracak hâle gelmeyiz GTA 6'yı oynayabilmek için . Konsolda sabit deneyim vereceklerini düşünüyorum, PC portu biraz daha zahmetli olabilir her iki açıdan da.

Emektar kartıma dönüp bir baktım ve bu yolda çok zahmet çekeceğimizi düşünüyoruz ikimiz. Bari PC için "Potato Version" diye bir şey çıkarsalar da akıcı şekilde 30FPS(!) oynayabilsek.

Güzel akıcı oynayalım da depolama alanı gram umurumda değil. Hatta en küçük dert ettiğim şey diyebilirim.

Önemli olan, bu oyunun keyfini çıkara çıkara oynayabileceğimiz optimizasyon ve sistem gereksinimleri.

Size tamamen katılıyorum Bay Reddington.

Telefonumda bile 1 TB depolama yeri var. Yüksek grafikli yeni oyunlar için bu tarz boyutlar artık fazla değil. İnternet hızları da zaten artık genellikle 1 Gbps seviyesinde dolanıyor. Yine de oyunun boyut bilgisinin uydurma olduğu çok belli. Geliştirme sürecinin bitmesine daha çok var.

Normal. Hatta az geldi bana. İndiririm ya bir şey olmaz.

Türkiye için 50 Mbps hızlı, 100 Mbps çok hızlı kabul ediliyor...
Benim ev interneti saniyede 2 MB/sn indiriyor ama işyeri interneti 50 MB/S falan indiriyor.

Türkiye'nin altından Wi-Fi hattı geçmiyor.

Türkiye için 50 Mbps hızlı, 100 Mbps çok hızlı kabul ediliyor...
Superonline, Kablonet ve TurkNet altyapısı olan yerlerde ucuz bir şekilde 1 Gbps paketler alınabiliyor. 5G de aynı şekilde 1 Gbps civarında hız verebiliyor. Altyapı olmayan yerlerde tabii ki hâlâ ADSL ve VDSL ile uğraşılıyor ama gelişmiş şehirlerin çoğu yerinde fiber var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…