(İddia) GTA 6 228 GB olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Harita kara alanı neredeyse 2 kat. Texture'lar da daha kaliteli olur herhalde. Çok absürt bir tahmin gibi durmuyor. Ama bir yandan da insanlar inansın diye spesifik seçilmiş bir değer gibi. Zaten sonradan bir açıklama yapılmadıysa yine önce konsola çıkacak. Bu da 1.0 sürümünün üzerine konulacağı anlamına geliyor. Çoğu bug fix olsa da boyutta 3-5 GB oynama yapabilecek şeyler olacaktır diye düşünüyorum.

FitGirl ile 50GB'a indiririz rahat olun (!)
Yüklemesi 3 iş günü sürünce gelen pişmanlık hissi.

Böyle bir iddia gördüm. Siz de görmüşsünüzdür belki. GTA 6'nın boyutu 228 GB olacakmış. Sizce doğru mu? Tahminleriniz neler oyunun boyutuyla ilgili?

Benim i5 650, DDR3 8 GB RAM ve R7 240 şu an bana bakarak ağlıyor ne yapmalıyım?

Bu oyunun dokuları mükemmel ötesi olacak. Sızıntı videolarda bile yerlerdeki rögar kapağı bile gerçek gibiydi. Doku işi oyunu bambaşka yapıyor. Hali ile VRAM sömürecek.

O zaman bu ikisi arasında kaldım hangisini alayım?

Olursa da şaşırtmaz bu arada. GTA 6'nın üzerine bayağıdır uğraşılıyor ve ortaya adamakıllı bir yapıt çıkacaktır. Hâliyle bu da oyunun boyutuna etki eder. Ülkemizde internet hızları çok hızlı olmadığı için bizde her ne kadar problem olsa da onlar için problem değil. Keşke bizim için de problem olmasa.

İnternet hızını konu yapmak bence çok anlamlı değil gibi geliyor (indirme için söylüyorum) hani 25Mbit hız olsa bile bir şekilde bu oyun download edilir. SSD kapasiteleri ciddi bir problem tabii.

İnternet hızını konu yapmak bence çok anlamlı değil gibi geliyor (indirme için söylüyorum) hani 25Mbit hız olsa bile bir şekilde bu oyun download edilir.
Hocam GTA için evet anlamlı değil. Uzun bir oynanış süresine sahip. Yani 24 saat beklesen bile indiğinde 24 saatten fazla oynatma potansiyeline sahip. Ama CoD serisi öyle değil mesela. 200 GB indiriyorsun 3 saatte bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…