[İddia] Seçim döneminde Karadeniz gazı denilerek bedava verilen gaz ithal çıktı!

995

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
GSM7CXDa8AAeyNh (1).webp

Bir ara doğal gaz bedava açın, pencereleri açın, doğalgazı bedava bedava diye sözler çalkalanıyordu. Bakın, o doğalgazın akıbeti neymiş!

Seçim döneminde Karadeniz gazı denilerek bedava verilen gazın ithal olduğu ve 232 milyar TL ödendiği ortaya çıktı. Üstüne üstlük BOTAŞ tarafından ithal edildiği, 232 milyar liralık bedelin ise yine halka yüklendiği ortaya çıktı!

Fakat haberin aslı nedir, böyle bir olayın aslı var mı yok mu bilemiyorum. O yüzden iddia olarak konu başlığının başına ekledim. Doğru da olabilir, ihtimal var. Eğer bu doğruysa, yazıklar olsun! Yazık, insanları böyle kandırdılar senelerce demek. Oy içinmiş hepsi. Yazık.

Haber kaynakları;
Haber Report
PoliticTürk

Seçim döneminde Karadeniz gazı denilerek bedava verilen gazın ithal olduğu ve 232 milyar TL ödendiği ortaya çıktı.
Ortaya mı çıktı? İddia mı?

Bu haber zaten biliniyordu. :D Üstüne zaten verdikleri gazı geri aldılar gibi bir durum olmuştu. Benim hatırladığım bir sonraki gaz yüklemesinde baya vergi kesmişti üstünden
Ben ilk defa görüyorum.

Bu olayın haberi çok önceden yapılmamış mıydı? Ben hatırlıyorum çünkü.
Evet yapılmış hocam fakat bu benim önüme daha yeni çıktı sizlerle paylaşmak istedim ki zaten yeni olarak paylaşılmış tarihlere baktım ama dediğiniz gibi 2023 tarihli bir habermiş ben gene de çok şasırdığım için bunu gene de sizlerle paylaşmak istedim ki yeni olarak da paylaşılıyor bir sakınca yok gibi paylaşmamda diye düşündüm eğer paylaşmamda bir sakınca şahsen görüyorsan özür dilerim bana da hak verin şasırdım şok oldum çünkü.

Benim şahsi fikrim ortaya atılmış gibi görünüyor hocam bu yüzden iddia dedim henüz daha doğru mu değil mi bilemiyorum daha resmi açıklama gelmediği için iddia desek daha doğru olabilir. Fakat işin tuhafı çok eskiden paylaşılan haber yeni olarak yeniden paylaşılmış iddia yalanlanmamış doğru olma ihtimali de var.

İddia bile olsa TR'de bu tür olayların gerçeklik payı iddia kelimesinden daha yüksektir.

Her zaman dediğimiz, her zaman bildiğimiz şeyler.

İddia bile olsa TR'de bu tür olayların gerçeklik payı iddia kelimesinden daha yüksektir.

Her zaman dediğimiz, her zaman bildiğimiz şeyler.
Çok doğru hocam haber 2023'ün fakat resmi haber gelmemesi ve yalanmaması doğruluk payı olduğunu gözler önüne seriyor fakat tekrar paylaşıp yeni habermiş gibi görünce az araştırma ile yeni olmadığını anladım fakat yeniden tekrar paylaşılması hatırlamaya neden oluyor ben yeni gördüm ve paylaşma gereği duydum çünkü şok oldum şaşırdım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt