Epic Games (İddia) Sıradaki ücretsiz Oyun: Assassin's Creed Mirage

Son Assassin's Creed oyununun verilmesi... Bilemedim.

Mirage'ın keylerini Epic Games'e satmak Ubisoft'un yapabileceği en karlı hamleydi, zaten Holiday20 diye kod çıkartıp son kozlarını oynamasını gördükten sonra. Yani verilmesi aşırı muhtemel.

İfadeler: 199
Nerede açıklamışlar, bir kaynak var mı?

Geçen dolaşırken adam bu konu hakkında video hazırlamıştı bulamadım şimdi. Ama dediklerine göre RDR2 için böyle bir girişimde bulunmak milyonlarca kopya demek olduğu için bunun altından kalkamayız gibi şeyler söylüyordu. Kaynağı bulamadım o yüzden bu bir iddiadır diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklamını yaparak bu oyunu verebilir, resmi bir açıklama yok RDR2 vermeyeceği veya vereceği hakkında ama verme ihtimali var.

RDR2'nin reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. AC değil sonuçta Ben gelmeyeceğini düşünüyorum şahsi fikrim. Gelirse çok iyi olur ama.

Epic Games son zamanlarda çok büyük şeyler yapmaya başladı bana göre. Bir de uygulamayı düzeltseler keşke.

Rockstar oyunu vereceklerse GTA VC, SA veya III verirler. Veya üçünü Trilogy paketinde verirler. GTA 5 ya da RDR 2 vereceklerini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…