dark_1234

Deneyimli
Attığım LOQ'un anakartı kronik sorunlu mu bilmiyorum, Intel LOQ'lar da sorun vardı. Araştırın.
Maalesef bizde öyle sanıyorduk ama dün birisi bir konuda AMD soket LOQ anakartının 2 kere yandığını söyledi. O yüzden onu önermemeye çalışıyoruz.

Merhaba. Ucuza bunu buldum. GTA V, Minecraft, Valorant, ETS 2, eFootball falan oynayacağım. Sizce işimi görür mü? Bu oyunlarü orta ayarlarda açsa yeter de artar. Bir de eski sistemim GT 1030 i5 3340 Sistemimden ne kadar iyi ve performans artışı olur?

Laptop:

2.ele yönelmenizi tavsiye ederim. Gaming IdeaPad'lerin soğutması kötü.

Galiba biraz kafanız karışık masaüstünemi yatırım yapsam yoksa dizüstünemi. Benim tavsiyem 2.el güzel parçalar kovalayın ölü fiyattan. Bu bütçede sorunsuz laptop bulamazsınız çünkü.

Son düzenleme:
Önce ne yapacağınıza karar verin, açtığınız konular çok tutarsız.
Konunuza gelecek olursam, 2050 artık alınmaz. İkinci ele yönelmeniz çok daha karlı olacaktır.

Azıcık bir araştırmayla yakın fiyatlara 3050'li cihazlar bulabilirsiniz. Attığım LOQ'un anakartı kronik sorunlu mu bilmiyorum, Intel LOQ'lar da sorun vardı. Araştırın.

Lenovo LOQ artık ne Intel, ne de AMD sokette tercih edilemez. Resmi bir açıklama henüz yok, önermemeye devam edelim.

Alınmayacak cihaz, 2050'li bir cihaza 19 bin lira civarı olmadıkca yanasmamak gerekir.

Bu da pek fazla onerılen bir cihaz olmasa da en azından cok daha iyi attıgınıza göre. Yine de batarya omrunun iyi olmadigini, ekraninin sRGB oraninin zayif oldugunu ve cihazın isindigini belirtmekte fayda var. Yine de bu paraya daha iyi 0 bir laptop gelmez diye düşünüyorum.

Maalesef bizde öyle sanıyorduk ama dün birisi bir konuda AMD soket LOQ anakartının 2 kere yandığını söyledi. O yüzden onu önermemeye çalışıyoruz.

Galiba biraz kafanız karışık masaüstünemi yatırım yapsam yoksa dizüstünemi. Benim tavsiyem 2.el güzel parçalar kovalayın ölü fiyattan. Bu bütçede sorunsuz laptop bulamazsınız çünkü.

Hocam zaten çok iyi oyun oynayan biri değilim 2. elden çok sorun yaşadım her halde dediğim laptopu alacağım ısınma sorunu nedir ne kadar ısınır iyi bir termal macun ve bakımla günü kurtarır mı?

Biz bunu söylemeye çalışıyoruz ama kimse umursamıyor şikayetlerin çoğu Intel işlemcili kartlarda diye AMD işlemcili serilerin az sıkıntılı olduğunu düşünenler var inatla da bozulacak bilgisayarı önermeye devam ediyorlar.