Arkadaşlar 1.10 sürümünü kullanıyorum securitylogin ve sesion ID giriyorum ama bilgiler geçersiz diyor. Bağlanabilen var mı? ArchiSteamFarm diye bir uygulama gördüm ama bunda da şifre falan vermen gerekiyor bota başka yöntem var mı?
Çalışıyor. steamcommunity.com adresinde giriş yaptıktan sonra oluşan çerezleri uygulamaya girmeniz gerek. 2 gün önce kullandım. (Güveniliği tartışılır. VAC destekli oyunları her ihtimale karşı kullanmayın.)
Çalışıyor. steamcommunity.com adresinde giriş yaptıktan sonra oluşan çerezleri uygulamaya girmeniz gerek. 2 gün önce kullandım. (güveniliği tartışılır. VAC destekli oyunları her ihtimale karşı kullanmayın.)
Bahsettiğiniz Idle Master da Steam bilgilerinizi istiyor. Idle Master çalışmıyor ise ArchiSteamFarm kullanın, bana göre bu işin babası ArchiSteamFarm. Kullanmayı bilmiyorsanız rehberi de var:
ArchiSteamFarm (ASF), Steam hesabınızdaki oyun kartlarını toplamak, eşyaları takas etmek ve bot hesaplarını yönetmek için kullanılan açık kaynaklı ve gizlilik odaklı bir uygulamadır. Aynı anda birden fazla hesapta kart düşürebilir, kart düşüreceğiniz saatleri planlayabilirsiniz. Kart düşürmek için Idle Master'ın aksine Steam'in açık olmasına gerek yoktur.
ArchiSteamFarm ne tür özellikler sunuyor?
Steam'i açmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz.
Birden fazla hesapla aynı anda farm yapma imkanı.
Takasları kabul edebilir.
Belirlediğiniz otomatik mesajları...