Idle Master tarzı program önerisi

Makaleler
17
Steam'de kart kasmak için pandemi döneminde bu uygulamayı bayağı kullanmıştım ancak şuanda çalıştıramadım, sanırım uygulamada bir sorun var. Şuanda onlarca kart kasma hakkım var, bari boşa gitmesinler üç beş bir şey kazanayım oradan diye düşünüyorum.
Bu tarz kart kasma uygulaması önerisi lazım, var mıdır bir öneriniz?

Aslında çalışmasında bir sorun yok, sadece Browser'dan id'ni girmen lazım aşağıya video bırakıyorum. Her 2-3 ayda bir kullanıyorum.

Aslında çalışmasında bir sorun yok, sadece Browser'dan id'ni girmen lazım aşağıya video bırakıyorum. Her 2-3 ayda bir kullanıyorum.

Hocam bunu biliyorum, cookies kısmından gerekli bilgileri kopyaladım ancak yine de giriş yapmakta sorun çıkarıyordu. Az önce ChatGPT'nin önerisi üzerine ASF indirdim şuanda onunla yapıyorum, arayüz olarak IME gibi olmasa da işe yarar gibi duruyor.

Kendi profil sayfanda kopyalaman lazım olmazsa mağaza sayfasına dene oluyor. Bende 1-2 ay böyle sorun yaşamıştım sonra yine lazım olduğunda çözmüştüm.

Bozuldu mu diye tekrar kontrol ettim bende hala çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…