IDM yerine AB Downloader kullanılır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba, uzunca yıllardır yüksek memnuniyet ile Internet Download Manager kullanıyorum. Kullanımlarımı hep korsan olarak yaptım ve artık korsan kullanmaktan kaçınıyorum fakat programın lisansına da o kadar vermek istemiyorum açıkçası. Sizce AB Downloader (https://techolay.net/sosyal/indir/ab-download-manager.470/) da benzer deneyim sunar mı? Chrome kullanıyorum ve video indirmek vb. işler için entegrasyonunu neredeyse hiç kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcılar artık paralel indirmeyi destekliyor. Bana kalırsa IDM kullanmanın da artık bir mantığı yok. IDM kadar agresif çalışmıyorlar ancak size çok da zaman kaybettirmiyorlar.

XDM, Mortis, AB download Manager, File Centipede en iyi IDM arternatifleri. Kullanılır.

Ab download manager yerine file centipede öneririm bence mükemmel.

Tarayıcılar artık paralel indirmeyi destekliyor. Bana kalırsa IDM kullanmanın da artık bir mantığı yok. IDM kadar agresif çalışmıyorlar ancak size çok da zaman kaybettirmiyorlar.
Chrome ile indirme yaparken hız limitleme yok , sadece network throttle var; o da işe yaramıyor. İndirmeyi istediğin zaman durdurup başlatamıyorsun veya tarayıcıyı kapatacağın zaman indirmeyi de kesmek zorunda kalıyorsun. Video ve ses dosyalarını IDM ile indirebiliyorken, Chrome ile herhangi bir site veya eklenti olmadan bir şey yapamıyorsun. En güzeli de, indirme kesilince Chrome yeniden başlatırken IDM kaldığı yerden devam ettirebiliyor. 100 GB boyutunda bir dosya indirirken Chrome’a mı güveneceksin?

Konuya gelecek olursak evet kullanılır.

Ben de IDM kullanıyorum zaten, konu sahibi yerine bana cevap vermen garip geldi. Kaldı ki kullanıcı video indirmediği vs. söylemiş.

Bak, para bile vermişim

Öncelikle görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Genelde yüksek boyutlu dosyalarda torrent kullanmayı tercih ediyorum. Tabi ki adam akıllı indirmesi de önemli fakat asıl mevzu arayüz ve kullanıcı deneyimi. Önümüzdeki günlerde deneyip deneyimlerimi buraya yazacağım.

Bundan bahsediyoruz değil mi? Ben nedense bundan verim alamadım. Bu yüzden ara sıra FDM kullanıyorum.

ANT DM vardı free omurboyu.
Ama kampanya hala var mı bilmiyorum. MP4leri anında MP3 convert ile indirme vs var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…