IEM kulaklık nedir, alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 345
  • Etiketler Etiketler
    iem nedir

cansxxr

Becerikli
Temu'da geziyordum, isime yarayacak ürün var mı diye gezinirken IEM kulakliklar gördüm. İnternette baktigimda cogunlukla kaliteli oldugunu soyluyorlar. Anlayan kullanan yardimci olabilir mi, bir oneriniz var mı? Oyunda vs iyi olur mu? Kulagima otururmu agri yapar mi?
Kulak üstü Havit H2033D kullanıyorum. Deri ped olmasina ragmen bayağı rahat hiç sıkıntı yasamadim, sesi de iyi fakat yaz geliyor ve kulak üstü kulaklık bas agritiyor yazin.

Temu'dan alınmaz ama alacağın düzgün bir IEM evet kendi fiyat bandındaki kulak üstü kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. Kulak içi kulaklık kullanma ile bir sıkıntın yoksa kesinlikle tavsiye ederim.

Temu'da geziyordum, isime yarayacak ürün var mı diye gezinirken IEM kulakliklar gördüm. İnternette baktigimda cogunlukla kaliteli oldugunu soyluyorlar. Anlayan kullanan yardimci olabilir mi, bir oneriniz var mı? Oyunda vs iyi olur mu? Kulagima otururmu agri yapar mi?
Kulak üstü Havit H2033D kullanıyorum. Deri ped olmasina ragmen bayağı rahat hiç sıkıntı yasamadim, sesi de iyi fakat yaz geliyor ve kulak üstü kulaklık bas agritiyor yazin.
IEM içinde birden fazla hoparlör olan bir kulaklık türüdür.

E-sporcular bile kulaküstü kulaklıklarının altında IEM kullanıyor. Sanırım bu oyun ile ilgili sorunun cevabını vermiştir.

Oturma sorunu ise tamamen size bağlı. Bazılarına mükemmel oturan bazılarına hiç oturmuyor. Ben genel olarak kulaküstülerden çok kulakiçi sevdiğimden ve kulağım uygun olduğundan bana çok iyi oluyor.

Temu'dan alınmaz ama alacağın düzgün bir IEM evet kendi fiyat bandındaki kulak üstü kulaklıklardan çok daha iyi ses veriyor. Kulak içi kulaklık kullanma ile bir sıkıntın yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
Temu'da almak isteme sebebim uygun olmasi ve denemis olacak olmam. Bilgisayarda kablo kirliliğinden biraz bıktım ondan dolayi kablolu kulaklık almak istemiyorum alacaksamda kaliteli ama uygun olacak bir şey istiyorum.

Kulak icinde soyle bir sıkıntım var. Kulaklarım küçük biraz ve kulak içi cok takamiyordum. Ama son 2 3 aydir QCY'nin bir tane kulaklığı vardi onu tekrardan kullanmaya başladım ve iyi rahat geliyor. Sanirim artık bir problemim yok bende tam bilmiyorum.

E-sporcular bile kulak üstü kulaklıklarının altında IEM kullanıyor. Sanırım bu oyun ile ilgili cevabını vermiştir.

Oturma sorunu ise tamamen size bağlı. Bazılarına mükemmel oturan bazılarına hiç oturmuyor. Ben genel olarak kulaküstülerden çok kulak içi sevdiğimden ve kulağım uygun olduğundan bana çok iyi oluyor.
Anladim yani oyun icin uzmez iyi. Kulakta bilmiyorum pek emin değilim.

IEM içinde birden fazla hoparlör olan bir kulaklık türüdür.
7.1 kulakliklar gibi yani degil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'da almak isteme sebebim uygun olmasi ve denemis olacak olmam. Bilgisayarda kablo kirliliğinden biraz bıktım ondan dolayi kablolu kulaklık almak istemiyorum alacaksamda kaliteli ama uygun olacak bir şey istiyorum.
Kulak icinde soyle bir sıkıntım var. Kulaklarım küçük biraz ve kulak içi cok takamiyordum. Ama son 2 3 aydir QCY'nin bir tane kulaklığı vardi onu tekrardan kullanmaya başladım ve iyi rahat geliyor. Sanirim artık bir problemim yok bende tam bilmiyorum.

Anladim yani oyun icin uzmez iyi. Kulakta bilmiyorum pek emin değilim.

7.1 kulakliklar gibi yani degil mi?
Onun gibi benziyorlar.

Ne olduğunu bende bilmiyorum ama aldım kullanıyorum çok memnunum.

Ne olduğunu bende bilmiyorum ama aldım kullanıyorum çok memnunum.
😄 Rahat mi peki uzun kullanim olsun müzik olsun oyun olsun.

Sirf kablosuz olmamasindan dolayi emin degilim. Tekrar kablolu almama değecek mi? Sırf bu yüzden biraz kararsiz kalıyorum.

İnan hiç bütçe belirlemedim Temu'dan isime yarayacak urunleri gezerken karsima cikinca merakimdan açtım konuyu. KZ dawn icin yorumlara bakayım dedim ve iyi diyorlardi bundan dolayi da merakimdan konu açtım. Değer mi hem fazladan kulaklık olarak almaya hem de ek 1 kablo kirliligine.

Geri
Yukarı Alt