IEM kulaklık nedir, alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    iem nedir
Hocam vallahi arada Valorant oynuyorum. Çalışırken sürekli müzik dinliyorum ve toplantılarda mikrofonunu kullanıyorum hepsi için fiyatına göre 10/10 performans verdi gerçekten çok memnunum.

KZ DAW'na iyi diyorlar. Alınır mı?
Temu'dan onerebilecek var mı? Veya vergisiyle fiyatiyla buradanda ayni fiyata alabilecegim birseu?

Ortalama fiyatlari ne oluyor? Hiç bilgim yok ve cok vermek istemiyorum memnun kalip kalmicagimdan emin degilim.

İemlerin belirli bir fiyatı yok, 10 dolarada var, 500 dolarada var, 2000 dolara da. Muhtemelen aldığınız Anker tarzı kablosuz kulaklıklardan daha iyi ses kalitesi alacaksınız bunlarla.

İemlerin belirli bir fiyatı yok, 10 dolarada var, 500 dolarada var, 2000 dolara da. Muhtemelen aldığınız Anker tarzı kablosuz kulaklıklardan daha iyi ses kalitesi alacaksınız bunlarla.

IEM'ler sanirim kablolu oluyor kablosuzu varsa da fiyati cok yuksek diye gormemis olabilirim. 1K altina onerebileceginiz neler var? Dedigim gibi artik kablolu bir şey almak istemedigim icin F/P bir şey olursa iyi olur.

IEM'ler sanirim kablolu oluyor kablosuzu varsa da fiyati cok yuksek diye gormemis olabilirim. 1K altina onerebileceginiz neler var? Dedigim gibi artik kablolu bir şey almak istemedigim icin F/P bir şey olursa iyi olur.

Kulak içine girenler oluyor. Kablosuz yapma gibi özellikleri var, kabloluların en iyi özelliği, çoğu IEM'de değiştirilebilir kablo var. Yani kablonuz bozulduğunda elinizdeki IEM'i çöpe atmak zorunda kalmıyorsunuz. Önereceklerim,

(Wyvern Pro'da boom Mic var, daha iyi mikrofon kalitesi veriyor.)

Bunlar önereceğim IEM'ler, birkaç tane daha var. Ayrıca bu siteden vergisiz bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Ödemeyi tamamladıktan sonra [email protected]'a isterseniz yollayacağım bir metin ile fiyatı düşük gösterip vergi çıkmamasını sağlayabiliyorlar kendileri. Hani aksilik olur, vergi de çıkarsa fiyatı 12 dolar gibi birşey kestikleri için 200 liraya yakın çıkıyor vergi. genelde çıkmıyor ama.

Kulak içine girenler oluyor. Kablosuz yapma gibi özellikleri var, kabloluların en iyi özelliği, çoğu IEM'de değiştirilebilir kablo var. Yani kablonuz bozulduğunda elinizdeki IEM'i çöpe atmak zorunda kalmıyorsunuz. Önereceklerim,

(Wyvern Pro'da boom Mic var, daha iyi mikrofon kalitesi veriyor.)

Bunlar önereceğim IEM'ler, birkaç tane daha var. Ayrıca bu siteden vergisiz bir şekilde alışveriş yapabiliyorsunuz. Ödemeyi tamamladıktan sonra [email protected]'a isterseniz yollayacağım bir metin ile fiyatı düşük gösterip vergi çıkmamasını sağlayabiliyorlar kendileri. Hani aksilik olur, vergi de çıkarsa fiyatı 12 dolar gibi bir şey kestikleri için 200 liraya yakın çıkıyor vergi. Genelde çıkmıyor ama.

Bir sıkıntı çıkarır mı bu dediğiniz vergi olayi?
Wyern Pro ile tang zu WAN er guzel duruyor hangisi daha iyi olur ve daha uyguna var mı onerebileceginiz? Guzeller filan ama daha düşük bir şey almayı düşünüyorum memnun kalirsam ileride tekrar daha iyisini alabilirim fakat şu anlık dusuk bir şey alayim.

Bir sıkıntı çıkarır mı bu dediğiniz vergi olayi?
Wyern Pro ile tang zu WAN er guzel duruyor hangisi daha iyi olur ve daha uyguna var mı onerebileceginiz? Guzeller filan ama daha düşük bir şey almayı düşünüyorum memnun kalirsam ileride tekrar daha iyisini alabilirim fakat şu anlık dusuk bir şey alayim.

Düzgün bir şekilde adresinizi yazarsanız sorun çıkmıyor. Vergi çıkmasının tek nedeni, YunExpress'in adresinizi bulamamıs olması. Bazı arkadaşlar düzgün yazmadığı için farklı bir şirket ile Türkiye'ye getirilince onu da PTT alınca 200 liralık bir vergi çıktı ona. YunExpress ile gönderimde vergi çıkmıyor, kendimde alışveriş yaptım buradan.

WAN'er ve WAN'er 2 tavsiyemdir, WAN'er zaten kendisini kanıtlamış fiyat/performans açısından en iyiler arasında. WAN'er 2 ise onun daha 17 Mart'ta çıkmış yeni versiyonu. Ucuz bir şey alsanız bile zaten memnun kalacaksınız. Bunlar dinlediğiniz çoğu kablosuz kulaklıkdan daha iyi ses vereceklerdir.

Düzgün bir şekilde adresinizi yazarsanız sorun çıkmıyor. Vergi çıkmasının tek nedeni, YunExpress'in adresinizi bulamamıs olması. Bazı arkadaşlar düzgün yazmadığı için farklı bir şirket ile Türkiye'ye getirilince onu da PTT alınca 200 liralık bir vergi çıktı ona. YunExpress ile gönderimde vergi çıkmıyor, kendimde alışveriş yaptım buradan.

WAN'er ve WAN'er 2 tavsiyemdir, WAN'er zaten kendisini kanıtlamış fiyat/performans açısından en iyiler arasında. WAN'er 2 ise onun daha 17 Mart'ta çıkmış yeni versiyonu. Ucuz bir şey alsanız bile zaten memnun kalacaksınız. Bunlar dinlediğiniz çoğu kablosuz kulaklıkdan daha iyi ses vereceklerdir.

Anladim. 17 yaşındayım daha 18'e giremedim icin PayPal hesabi açamıyorum. Baska birine açıp T.C. vs. de onun adina girip duzgun adres verirsem herhangi bir sorun yaşamam yani anladigim kadariyla.

Ucuzda alsam memnun kalicagimi soyliyorsaniz ucuz önereceğiniz bir şey aliyim kulagim yüzunden problem yasayip bosa almis olmayayım sirf bu yüzden kararsız kalıyorum. Daha uygun ne onerebilirsiniz? Cok hos duruyor birçoğu gercekten begenirsem ileride tekrar alirim buyuk ihtimal.

Geri
Yukarı Alt