Bütçe
600 TL

HorizonNK

Başarılı
Merhaba, ilk kez IEM kulaklık alacağım ve iki model arasında kaldım: Tangzu Wan’er S.G. ve Kiwi Ears Belle.

Aslında Tangzu Wan’er S.G.’yi daha çok istiyorum. Ancak 3.5 mm jack versiyonunu alırsam, bilgisayarda mikrofonu kullanabilmek için bir jack ayırıcı/splitter almam gerekecek.

Ses kalitesinde mümkün olduğunca kayıp veya parazit yaşamak istemiyorum. Bu nedenle 1×3.5 mm dişi → 2×3.5 mm erkek (kulaklık + mikrofon), CTIA uyumlu kaliteli bir splitter önerebilir misiniz?

Özellikle kullandığınız veya kaliteli olduğunu düşündüğünüz bir model varsa linkini paylaşırsanız çok sevinirim.

Alternatif olarak, splitter ile uğraşmamak için Kiwi Ears Belle’ın Type-C versiyonunu almak da aklımda. Sizce bu iki seçenekten hangisini tercih etmeliyim?

Waner 2 Red Lion'u oneririm. Sundugu cozunurluk ve ses kalitesi daha ustun. Y splitter kablo olarak VegGieg'e bakabilirsin Amazon'dan.
Sizce Arctis Nova 1 mi almalıyım yoksa bu bütçeyle bir IEM'e mi yönelmeliyim? Günlük hayatta çok hızlı/rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum, daha çok farklı türde oyunlar oynuyorum ve sık sık müzik dinliyorum. Bu kullanım için hangisini önerirsiniz?

Sizce Arctis Nova 1 mi almalıyım yoksa bu bütçeyle bir IEM'e mi yönelmeliyim? Günlük hayatta çok hızlı/rekabetçi FPS oyunları oynamıyorum, daha çok farklı türde oyunlar oynuyorum ve sık sık müzik dinliyorum. Bu kullanım için hangisini önerirsiniz?
Muzik icin IEM'ler headset oyuncu kulakliklarindan daha iyi performans veriyor. IEM alman daha mantikli olur bu butcelerde.

Müzik için de oyun için de iem daha iyi olur. Nova 3 wireless bile kötü (fiyatına göre) o yüzden iem öneririm.