IEM kulaklıklar mobilde eksik performans verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shadow00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 33

Shadow00 23

Çalışkan
Cenaze işleri olduğundan dolayı sipariş verdiğim Kefine Klean SV ve NK1 DAC modelini teslim alamadığımdan iade edilmiş. Ödediğim tutar olan 3.296 TL ile tekrardan mobilde kullanma amaçlı kulaklık alacağım. Açıkçası iade edilmesi iyi oldu çünkü kulaklıkta mikrofon bile yokmuş. Ben şimdi tekrardan aynı modelin Type-C modelini sipariş etmeyi düşünüyorum. Ama videolarına baktığımda çok kaliteli, bir o kadar da ağır duruyor. Siz ne önerirsiniz? Nozzle tıkanma gibi sorunları da gördüm.

İptal edilen ürünler:

Klean SV Type-C modelini aktif kullanıyorum, kulaküstü kulaklıklardan çok daha hafif ve ses kalitesi olarak gerçekten iyi.
DAC'sız kullanıyorum. Nozüllerinde daha tıkanma olmadı benim lâkin ben yaklaşık 1 ay önce aldığım için tıkanmaması normaldir.

Hocam sahne genişliği nasıl, kulakta rahat hissettiriyor mu? Airpods 4 kulağımda yara yapmıştı, bu ondan da ağır durduğu için emin olamıyorum. Son sipariş benim iade edilen ürünüm olmuş herhalde, stokları bitmiş SV modelinin.

Kulağımda rahat hissettiriyor, CMF Buds 2'nin büyük silikonlarını kullanıyordum normalde Klean SV'den önce ama bunun orta silikonlarında çok rahattım açıkçası.
Sahne genişliği olarak ortalama bir sahne genişliği var. Aşırılık yok, dengeli benim için.

Hocam birde asıl konu olan, tablet-telefon için Kefine Klean SV modeli abartı mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…