Cenaze işleri olduğundan dolayı sipariş verdiğim Kefine Klean SV ve NK1 DAC modelini teslim alamadığımdan iade edilmiş. Ödediğim tutar olan 3.296 TL ile tekrardan mobilde kullanma amaçlı kulaklık alacağım. Açıkçası iade edilmesi iyi oldu çünkü kulaklıkta mikrofon bile yokmuş. Ben şimdi tekrardan aynı modelin Type-C modelini sipariş etmeyi düşünüyorum. Ama videolarına baktığımda çok kaliteli, bir o kadar da ağır duruyor. Siz ne önerirsiniz? Nozzle tıkanma gibi sorunları da gördüm.
İptal edilen ürünler:
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...