IEM kulaklıklar mobilde eksik performans verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shadow00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 178
Kulağın için doğru fit ve seal yakalayamazsan ses değişir zaten o yüzden önce onu çözelim, sonra yine aynı gelirse bakalım

Küçük silikonu taktım fakat rahat olduğunu 1-2 saat kullanarak doğrulayabilirim çünkü önceki slikonda tam oturtuyordu kulağa, ona rağmen baskı yapmaya başladı.

Pc'de deneme şansın varsa bir de orada bakarsın

Bi tarafa mediım bi tarafa small takarak da deneyebilirsin bu arada. Eğer small olanda basslar çok gövde kaybediyor tizler öne çıkıyorsa kulağına küçük gelmiş demektir. Medium da ağrı yapıyorsa ara beden veya başka model eartips gerekiyor demektir.

Örnek kbear07 bedenleri

Pc'de deneme şansın varsa bir de orada bakarsın
Telefonda kullandığım için sanırım sarkan kablo rahatsızlık veriyor, bunun için ne önerirsin? Kabloyu sabitlemek amaçlı yüzük gibi bir sürgü yapmışlar onu denedim fakat pek memnun olamadım. Birde garip gelicek ama ben bunu şu anlık ders için birkaç ay sonra pc toplayınca oyun oynamak için almıştım.

Yok neden garip gelsin, herkesin kullanım senaryosu farklı. Sarkan kısım tam olarak neresi

Unutmadan müziğin kayıpsız değil mi?

Yok neden garip gelsin, herkesin kullanım senaryosu farklı. Sarkan kısım tam olarak neresi
Hocam genel manada, ağır ve uzun olduğu için hareket edince rahatsızlık veriyor. Hani o kablo hissini almasam daha iyi olurdu.

Unutmadan müziğin kayıpsız değil mi?
Müzikte herhangi bir sorun yok ama ekolayzır ayarı şart gibi duruyor. Bass ve sahne genişliği bana yeterli gelmedi.

Müzikte herhangi bir sorun yok ama ekolayzır ayarı şart gibi duruyor. Bass ve sahne genişliği bana yeterli gelmedi.
Single dd bu bütçe için sahnesi başarılı aslında. Doğru silikonu bulalım fikrin değişecektir. Basslar az geldiyse siyah nozzleları tak hiç eq yapmana gerek yok

İ
Burma bilezik gibi olduğu için ağırlığından rahatsız ediyor.
Zaman geçtikçe alışırım.
Kablosu çok hafif değil evet. Akalın müzikte truthear gate kablosu 200 tlye satılıyor daha hafif bir şey istersen onu alabilirsin

Gatein kablosu kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…