IEM kulaklıklar mobilde eksik performans verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shadow00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
Sağ-sol ve kancalar doğru değil mi? Dediğim gibi hiç rahatsız etmiyor kulaklarım da normal boyda ne küçük ne büyük
R yazılı bölge sağa L yazılı kulaklık sola olacak sekilde takılması gerekmiyor mu? Tüm gün takıp ağrı hissetmemek anormal gibi duruyor.

R yazılı bölge sağa L yazılı kulaklık sola olacak sekilde takılması gerekmiyor mu? Tüm gün takıp ağrı hissetmemek anormal gibi duruyor.
Evet öyle, kancalar da yukarıdan gelecek şekilde. Uzun süredir iem kullanıyorum hiç rahatsız eden olmadı, tam aksine tws kulaklıkarım rahatsız ediyor kısa sürede

Evet öyle, kancalar da yukarıdan gelecek şekilde. Uzun süredir iem kullanıyorum hiç rahatsız eden olmadı, tam aksine tws kulaklıkarım rahatsız ediyor kısa sürede
Tıkaç gibi mi yoksa sabit durması yetecek kadar bir itme ile mi takıyorsunuz kulağınıza?

Kancalar böyle boşlukta mı kalıyor yoksa tam oturuyor mu?

Bunun gibi mi?

Tıkaç gibi mi yoksa sabit durması yetecek kadar bir itme ile mi takıyorsunuz kulağınıza?
Sonuna kadar iterim sonra 1-2mm dışarı çekerim çünkü benim kulaklarımda bass response azalıyor kanalın en ilerisimne gittiğinde. Ama dediğim gibi çok az bir mesafe

Son düzenleme:
Saç kurutma makinesiyle kancaları hafifçe ısıt, kendi kulağının şeklini alacak şekilde tekrar bük, o kancalar yük taşıyor baya.

Saç kurutma makinesiyle kancaları hafifçe ısıt, kendi kulağının şeklini alacak şekilde tekrar bük, o kancalar yük taşıyor baya.
Denerim hocam o dediğini de sorun genel olarak kulakiçinde gibi duruyor. Olmadı rafa kaldırırım artık, fena ağrı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…