IEM vs kulak üstü gaming kulaklıklar?

Makaleler
2
Yer
Denizli
IEM mı iyi? Yoksa kulak üstü Gaming kulaklıklar mı?
Bende şu an Logitech G231 var. Bazen ses mono, bazen ses stereo olarak geliyor. Hatta mikrofondan ses az gelmeye başladı.
Yavaştan bozulmaya başlıyor kısacası. 2018'de almıştım.

Bana ses kalitesi ve bas lazım. Bir de mikrofon tabii ki.

MSI B650 Tomahawk Wi-Fi var yani, Realtek ALC4080 var. Type-C veya kasanın ön jak giriş kısmıyla kullanabilirim.

Benim tercihim kulak üstü. IEM aldım aldığım günün akşamı sattım. Ayrıca kablosu inanılmaz kısa. Kasa hemen yanımda sağ tarafımda ona rağmen ucu ucuna duruyor. Aldığım model KZ ZSN Pro 2 modeliydi ben hiç ama hiç memnun kalmadım. Çeşit çeşit modelleri var ama bence her türlü kulak üstü kulaklık daha iyi bana göre.

Bu arada IEM kulaklıklarda iade şansın yok 14 gün de yok. İade almıyorlar bilgin olsun o yüzden sattım yoksa direk iade ederdim.

Şahsen ben ikisini de tercih ederim. İkisinin de eksi artı yönleri var çünkü. Bass konusunda kulak üstü daha iyi, IEM'ler kulağını titretemez çünkü. Fakat genel olarak IEM önde gibi bence. Ek olarak ucuz gaming kulaklıklar çöp. Fakat IEM'ler değil.

Hocam kulağına 24 saat bile tanımamışsın ne bekliyordun ki.

IEM'lerin performanslarini daha cok begeniyorum.

Kasamla benim aramda 100-130 cm mesafe var.
Mikrofonda olsun isterim.

Sizce hangisi?
Ses kalitesi iyi olsun isterim.

Sizce hangisi?
Ses kalitesi iyi olsun isterim.

Ben de EW200 kullanıyorum, öneririm. Alırsan benim attığım linkten al, mikrofonlu versiyonun kablosu daha uzun ve daha kaliteli. Ve üstüne üstlük mikrofonsuz ile aynı fiyat. Kısacası Wraith değil meyer gaming üzerinden al.

Teşekkürler hocam. Sizin attığınız linkte 2 seçenek var. 3.5 mm Jak ve Type-C. Hangisi daha iyi olur? Teorik Type-C daha iyi olur çünkü direkt dijital. Kasanın ön kısmında Type-C yeri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…