Iffalcon 75U95A 75" 4K QD Mini-LED TV alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ltcolbaron41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    alinir

ltcolbaron41

Uzman

Ön siparişe özel bir fiyat var. Almayı düşünüyorum, TCL markasının yan/alt markasıymış. Bilkom garantili. TCL cihazlarıyla aynı özelliklere sahip gibi görünüyor. Sizce alınır mi? 3 taksit var. Anlayan arkadaşlar TCL'deki hangi modele denk olduğunu söyleyebilir mi? İnceleme videosu bulamadım hiç.

İncelemesi olmayan, lansmanda teknik bilgi vermekten özellikle kaçınan TV'yi almanızı önermiyorum. Sonuçta az para değil. TV'lerden birinde WiFi 5 vardı. WiFi 5 mi kaldı bu devirde? Düzgün bir inceleme çıkmadan almanızı önermem.

Haklısın ancak hani Türkiye'de satılan TCL modellerinden biridir diye umuyordum. Onun incelemesi üzerinden gidecektim. Sanirim bu marka Hindistan'da meşhur. Benzer markanın farklı modellerini Hintler incelemiş genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
TCL incelemeye ürün yolladı. iFFALCON da yollasın test edelim. Ama lansmanda benim gördüğüm tablo daha çok influencerlara tanıttıralım, teknik bilgiden kaçınalım yönünde idi.
Takıp edelim öyleyse gelirse inceleme değerlendiririz. Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…