Makaleler
23
Elimde iki tane Switch Lite var. Birini 4.500'e aldim cipsiz bir sekilde. Oburunu cipli olarak kutulu bir sekilde 8.500'e aldim. Bunlari nasil elden cikartabilirim? Sahibinden'e koyayim desem Param Guvende isteyecekler. Dolap su an mantikli gibi. Elektronik urun oldugundan iade yoktur vs. yazarsam satabilirim belki. Bu arada satma sebebim el konsollarini artik sevmememden kaynakli. Ha bir de asla esnaflara goturmem. Benim acelem yok sonucta. Ne zaman satilirsa. Siz ne dersiniz ne yapayim?

Aynı şehirde elden satış uygulamaları mantıklı, sahibinden de Param Güvende olmadan satış mantıklı. Fakat dolap o iade yoktur yazısına rağmen bir sıkıntı olursa iade ettirir onu söyleyeyim. Paran kalır diye biliyorum. Dolabın aldığı komisyonda cabası.

En mantıklısı sahibinden, letgo gibi direkt elden satış yapabileceğin platformları kullanmak. Ayrıca Facebook gruplarına da yazabilirsin.

Sahibinden'de sadece şehrindekilere satabilirsin. Adam gelsin, elden alsın. PG almak isteyenleri engellersin. Çok da dert etmeye gerek yok. Ben teknolojik parça satarken kendi şehrimde elden satıyorum. Adam gelir bakar, kontrol eder sonrası beni bağlamaz.