SafakB Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 5 Aralık 2025 #1 Merhaba, Gaming.gen.tr kampanyası kapsamında 1 adet GeForce NOW Performance kodu var elimde. İhtiyacı olan bir arkadaş yazarsa DM üzerinden iletebilirim. Not: 1 aylık GeForce NOW Performance paketi olduğu yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2025
Merhaba, Gaming.gen.tr kampanyası kapsamında 1 adet GeForce NOW Performance kodu var elimde. İhtiyacı olan bir arkadaş yazarsa DM üzerinden iletebilirim. Not: 1 aylık GeForce NOW Performance paketi olduğu yazıyor.
F fatih terim Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 4 Beğeniler 107 5 Aralık 2025 #2 SafakB dedi: Merhaba, Gaming.gen.tr kampanyası kapsamında 1 adet GeForce NOW Performance kodu var elimde. İhtiyacı olan bir arkadaş yazarsa DM üzerinden iletebilirim. Not: 1 aylık GeForce NOW Performance paketi olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... DM üzerinden nasıl iletişime geçiliyor?
SafakB dedi: Merhaba, Gaming.gen.tr kampanyası kapsamında 1 adet GeForce NOW Performance kodu var elimde. İhtiyacı olan bir arkadaş yazarsa DM üzerinden iletebilirim. Not: 1 aylık GeForce NOW Performance paketi olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... DM üzerinden nasıl iletişime geçiliyor?
KS KS SafakB Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 5 Aralık 2025 #3 fatih terim dedi: DM üzerinden nasıl iletişime geçiliyor? Genişletmek için tıkla... Moderatörler tarafından açılıyor DM. Rapor gönderdim, DM açılınca kodu ileteceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2025
fatih terim dedi: DM üzerinden nasıl iletişime geçiliyor? Genişletmek için tıkla... Moderatörler tarafından açılıyor DM. Rapor gönderdim, DM açılınca kodu ileteceğim.
F fatih terim Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 4 Beğeniler 107 5 Aralık 2025 #4 SafakB dedi: Moderatörler tarafından açılıyor DM. Rapor gönderdim, DM açılınca kodu ileteceğim. Genişletmek için tıkla... Açılmış.
SafakB dedi: Moderatörler tarafından açılıyor DM. Rapor gönderdim, DM açılınca kodu ileteceğim. Genişletmek için tıkla... Açılmış.
KS KS SafakB Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 365 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 5 Aralık 2025 #5 fatih terim dedi: Açılmış. Genişletmek için tıkla... DM Üzerinden ilettim hocam, iyi oyunlar dilerim. Bir sorun olursa DM'den yazabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2025
fatih terim dedi: Açılmış. Genişletmek için tıkla... DM Üzerinden ilettim hocam, iyi oyunlar dilerim. Bir sorun olursa DM'den yazabilirsin.