Merhaba, bilgisayar masası bakıyorum parça parça alınca daha ucuza geliyor. Sizce Idasen masa tablası ve 4 adet Adils masa ayağı alsam olur mu? Ayrıca IKEA'da masa iskeleti de var onu almama gerek var mı sadece bunlar yeterli mi? Daha önce kullanan varsa masa sallanıyor mu?
Bu tabla içinde petek desenli karton var. Çok dayanıksız. Yarı fiyatına iki katı büyüklükte çift kat 3.6cm sunta yapan yerler var ve evet sallanacaktır.
Kalın ama dayanıksız. Konsatre ağırlık da sorun yaşayabilirsin üzerine setup kurmak için pek uygun değil. IKEA'dan bunu aldım sorunsuz kullanıyorum adils ile kullanıyorum kalite dayanıklılık ve görünüm anlamında bir soru yok.
Bu tabla içinde petek desenli karton var. Çok dayanıksız. Yarı fiyatına iki katı büyüklükte çift kat 3.6cm sunta yapan yerler var ve evet sallanacaktır.
İş yerine bu ayatan 2 tane aldım ve bu tabla ile kullanıyorum. 2 monitör 2 kasa var üzerinde ve en ufak bir sorunum yok tavsiye ederim. Ayak montajı doğru yaptığınızdan emin olun ve masa montajı için delik yerlerini belirlemeden önce köşelerden referans çizgileri çizin 2.5 matkap ucu kullanın ve önce markalama yapıp sonra deliği delin. En son ayakları montajlayın. Aksi taktirde sallanma sorunu gibi sorunlar yaşayabilirsiniz ben sorun yaşamadım.