İkea markus vs Zio

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kissofdeath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 555
  • Etiketler Etiketler
    zio
Hocam, Zio 8.000 TL.

1724950628320.webp

1724950634784.webp

Ben olsam Zio alırım, daha gösterişli.

Hocam, Zio 8.000 TL.

Eki Görüntüle 78786
Eki Görüntüle 78787

Ben olsam Zio alırım, daha gösterişli.
Hocam zio alacak olursam şu şekilde alırım. Böyle de fiyatı 11.5 yapıyor. Bir de ben kirada oturuyorum. Ev sahibi çık derse şahsi arabamla rahatça taşıyabilmem lazım. Markus daha küçük olduğu için arabaya sığar da zio sanırım sığmaz. Ama zio gerçekten değecekse nakliyeci tutarım artık yapacak bir şey yok. Ne dersiniz ?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Hocam siz ne önerirsiniz ? Taşıma konusunu da dikkate alaraktan.
öncelikle şunlara bir bakın :

Şimdi bence taşıma işini, şu an böyle bir gündeminiz yoksa, düşünmeyin. Hadi düşünürsek, ticari aracı olan bir tanıdığınız yok mu? Yoksa bile onu taşımak çok maliyetli olmaz. Keyfimi düşünmem gerekirken taşınmayı en son düşünürüm. İstanbul'da yaşıyorsanız bu üçünün de şubesi var. İstanbul'da bir deneyin bence. Koltuğun en kralını da alsanız, oturunca rahat edemez herkes.

Ben olsam Exvega veya Hawk alırdım.

öncelikle şunlara bir bakın :

Şimdi bence taşıma işini, şu an böyle bir gündeminiz yoksa, düşünmeyin. Hadi düşünürsek, ticari aracı olan bir tanıdığınız yok mu? Yoksa bile onu taşımak çok maliyetli olmaz. Keyfimi düşünmem gerekirken taşınmayı en son düşünürüm. İstanbul'da yaşıyorsanız bu üçünün de şubesi var. İstanbul'da bir deneyin bence. Koltuğun en kralını da alsanız, oturunca rahat edemez herkes.

Ben olsam Exvega veya Hawk alırdım.
Hocam istanbulda değilim maalesef. Farklı bir şehire memur olarak yeni atandım. Ticari aracı olan bir tanıdığımı bırakın kenara kimseyi tanımıyorum burda. Eğer sizin attıklarınızdan birini alırsam mecburen nakliye tutmam gerekecek. Taşınma planım yok hocam ben yeni atandığım için tayin falan da düşünmüyorum zaten. Fakat ev sahibi çık derse farklı bir ev bakmam gerekir mecburen. O zaman da haliyle koltuk için nakliyeci bulmam gerekecek. Bildiğim kadarıyla da pahalıya patlar. Bilemedim valla hocam ne yapsam. Bu attığınız 3 modelden de hawk olana daha yakınım. Alırsam onu alırım sanırım fakat bu future versiyonu. FAB 6 olanı 6 bin TL civarı falan. O daha iyi olmaz mı ? Ne yapmalıyım sizce bilemedim. Markusu da bir yandan alasım var. Fakat sanırım siz önermiyorsunuz. Söz sizde hocam.

Son düzenleme:
Hocam İstanbul'da değilim maalesef. Farklı bir ile memur olarak yeni atandım. Ticari aracı olan bir tanıdığımı bırakın kenara kimseyi tanımıyorum burada. Eğer sizin attıklarınızdan birini alırsam mecburen nakliye tutmam gerekecek. Taşınma planım yok hocam ben yeni atandığım için tayin falan da düşünmüyorum zaten. Fakat ev sahibi çık derse farklı bir ev bakmam gerekir mecburen.

Hocam, eşyalı bir ev tuttuğunuzu sanıyorum, eğer öyle değilse mobilyaları da taşımanız gerekecek zaten. Eğer büyük bir şehirde yaşamıyorsanız, 200-300 TL size çok mu gelir bilmiyorum ama bu paralara taşıtabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu attığınız 3 modelden de hawk olana daha yakınım. Alırsam onu alırım sanırım fakat bu future versiyonu. Fab 6 olanı 6 bin TL civarı falan. O daha iyi olmaz mı? Ne yapmalıyım sizce bilemedim. Markusu da bir yandan alasım var. Fakat sanırım siz önermiyorsunuz. Söz sizde hocam.

Exvegalar aşırı rahat deniliyor ama deneyimlemedim. Onun dışında fab 6 ile future arasında boyut farkları var; yine de kendinize göre seçin. Ayrıca future daha kaliteli.

Ne yapmalıyım sizce bilemedim. Markusu da bir yandan alasım var. Fakat sanırım siz önermiyorsunuz. Söz sizde hocam.

Şahsen ben iş yerim için ofis koltuklarını çok denedim ama evimdeki oyuncu koltuğum kadar rahat edemedim. Benimki Rampage, ofis koltuklarımdan daha rahat geliyor bana. Yine de tercihimi oyuncu koltuklarından yana yapardım.

Future:

1724953786287.webp

Fab v6:

1724953798699.webp

Evde gösterişli dursa ne, durmasa ne? Rahatlık daha önemli.
Rahatlık olarak aynılar hocam, o yüzden dedim.

Hocam zio alacak olursam şu şekilde alırım. Böyle de fiyatı 11.5 yapıyor. Bir de ben kirada oturuyorum. Ev sahibi çık derse şahsi arabamla rahatça taşıyabilmem lazım. Markus daha küçük olduğu için arabaya sığar da zio sanırım sığmaz. Ama zio gerçekten değecekse nakliyeci tutarım artık yapacak bir şey yok. Ne dersiniz ?
Visco ekletin ama pedine gerek yok hocam.

Yüksek kiloya sahip değilseniz Future serisi almanın pek anlamı yok.

Taşıma konusunda sökerek götürürseniz arabaya sığar gibi geliyor aslında.
İki koltuğuda denemediğim için bir yorum yapamayacağım fakat Markus bana parasına değecek bir ofis koltuğuymuş gibi gelmedi. Tabii daha bilgili kişilerin yorum yapması daha iyi olacaktır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt