jackarmis 18

Başarılı
Dostlar selam, herkese iyi geceler diliyorum. Hawk koltuğum vardı ve sattım. Hem odaya daha çok yakışacak hem de daha rahat edebileceğim kibar koltuklar bakıyorum. Bazı günler tüm gün bilgisayar başında duracağım için rahat olsun istiyorum. Sizden şu anlık öneri istemiyorum. Sadece IKEA'dan gaming koltuk mu alsam yoksa Zio gibi diğer koltuklara mı yönelsem, kararsız kaldım. Tavsiyeniz, yorumunuz ne olur markalar hakkında? Düşünceleriniz önemli, ona göre hareket edeceğim.

Zio da denedim IKEA da. Gittim IKEA aldım. Arkadaşımın Zio'su şu an gıcırdayıp süngeri eskimişken benim IKEA hala sapasağlam. Ben bu konuda çok netim. IKEA'da güzel model oldukça hep IKEA önereceğim. Bendeki model Matchspel ama güncel daha iyi bir modeli vardı biraz fiyat farkıyla.

Zio da denedim IKEA da. Gittim IKEA aldım. Arkadaşımın Zio'su şu an gıcırdayıp süngeri eskimişken benim IKEA hala sapasağlam. Ben bu konuda çok netim. IKEA'da güzel model oldukça hep IKEA önereceğim. Bendeki model Matchspel ama güncel daha iyi bir modeli vardı biraz fiyat farkıyla.
Ben de aslında IKEA istiyorum.

Senin ki bu mu? Eğer buysa bu fiyata al der misin, genel yorumun ne olur? > Bomstad Açık Gri Oyuncu Sandalyesi - MATCHSPEL Sandalye 90571528 | IKEA

Ve önerdiğin(daha iyi dediğin) model hangisi, adını söyleme veya link atma şansın var mı zahmet olmazsa.

Video ya baktım da 30 kiloluk kızı koyup reklam yapmışlar 105 kiloluk beni koyalım bakalım kaç ay gider? :D

@jackarmis, yanlış hatırlamıyorsam denediklerim arasında en beğendiğim buydu. Bütçem Matchspel için uygun olduğu için tercih etmiştim ve aşırı memnunum hala. 2 yıl olacak yakında.