IKEA Utespelare masa alınır mı?

acteon

Çalışkan
Görünüşü güzel, iskeleti sağlam ve IKEA güvencesi var ama fiyatı kesinlikle olması gerekenden tuzlu. Uzun ömürlü bir masa istiyorum, benzer fiyatta Spyne Atlas bulunuyor ama elektronik kısımlarının ileride arıza vermesinden korkuyorum. Yakınımda ulaşabileceğim marangoz yok, bu yüzden lütfen marangoza git demeyin.

Yükseklik ayarlı masa buradan bakınca güzel görünüyor fakat ne kadar süre sorunsuz kullanılabileceği tartışılır. Kullanmadığım için bu konuda yorum yapamıyorum. IKEA, fiyat konusunda eski dengesini bir miktar kaybetti. Ürünleri güzel ancak satın alma noktasında artık pek fırsat sunduğunu söyleyemem.

Kafam rahat olsun diyorsanız IKEA’yı tercih edebilirsiniz. Yükseklik ayarı işinize ne kadar yarayacak, orası da önemli. Masayı ayakta kullanmayacaksanız bu özellik çok da gerekli değil.

Wraith'ten masa almam. Çok sağlam da durmuyor yalan yok. IKEA al. Eskisi kadar fiyat performans değil ama kaliteliler hala.

Wraith'ten masa almam. Çok sağlam da durmuyor yalan yok. IKEA al. Eskisi kadar fiyat performans değil ama kaliteliler hala.

Sağ olun. IKEA'nın masası sunta ve Spyne MDF'ymiş, sizce yine de sağlamlık açısından IKEA mı tercih edilmeli?

Sağ olun. IKEA'nın masası sunta ve Spyne MDF'ymiş, sizce yine de sağlamlık açısından IKEA mı tercih edilmeli?
MDF daha sağlam lâkin IKEA'nın satış sonrası desteği Wraith'ten 50 kat falan daha iyi, o yüzden IKEA'yı tercih ederdim ben.
Bu arada elektrikli istemezseniz Trotten serisine de bakabilirsiniz, en azından motor arızası yerine kol veya daha kolay çözümlü bir arızayı halledersiniz.

Hocam size tavsiyem, 1 adet çekmeceli ve 1 adet kapaklı IKEA Alex alıp üzerlerine uygun gördüğünüz bir table top atmanız olur.

Örnek görüntü:

Hocam size tavsiyem, 1 adet çekmeceli ve 1 adet kapaklı IKEA Alex alıp üzerlerine uygun gördüğünüz bir table top atmanız olur.

Örnek görüntü:

Eki Görüntüle 275741
Bir yerden sonra hiç kullanışlı olmuyor öyle. Masada bilgisayar varken, üstünde/altında kasa varken, hele bir de sim ekipmanın varsa ve kurup kullanıyorsan o yandaki kalınlıklar tamamen eziyet ve ölü alan. Eziyet olmaması için de çekmece-kapaklı yapı hariç ortada 2 metre falan açıklık olması lazım, onda da zaten hem top bükülür hem de onun sığacağı eve selam olsun

Hocam size tavsiyem, 1 adet çekmeceli ve 1 adet kapaklı IKEA alex alıp üzerlerine uygun gördüğünüz bir table top atmanız olur.

Örnek görüntü:

Eki Görüntüle 275741

Hocam evet güzel böyle ama o kadar depolama alanına gerçekten ihtiyacım yok, bir yerden sonra sadece oraları doldurmak için bir şeyler almaya başlayabilirim. Bir de ayağımın altına UPS gelecek, zorlanırım cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…