noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 27 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Format sonrası USB ikiye ayrıldı. 1 tane birimi sildim, şu an tek birim ama "ayrılmamış alan" olarak gözüküyor. Bundan sonra ne yapmam lazım?
Merhaba arkadaşlar, Format sonrası USB ikiye ayrıldı. 1 tane birimi sildim, şu an tek birim ama "ayrılmamış alan" olarak gözüküyor. Bundan sonra ne yapmam lazım?
Çözüm 2 2 20424 27 Eylül 2025 Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz.
Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 518 27 Eylül 2025 #2 https://www.aomeitech.com/pa/ Aoemi Disk Partition ile diski biçimlendirin. Artı 0 Eksi
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 27 Eylül 2025 #3 Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz.
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 27 Eylül 2025 #4 WebSmith dedi: https://www.aomeitech.com/pa/ Aoemi Disk Partition ile diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam biçimlendirmeyi Windowsdan yapıyorum ama olmuyor hata oluştu duyor birincil alan yapmam lazım sanırım 20424 dedi: Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni basit birim yazıyor hocam Artı 0 Eksi
WebSmith dedi: https://www.aomeitech.com/pa/ Aoemi Disk Partition ile diski biçimlendirin. Genişletmek için tıkla... Hocam biçimlendirmeyi Windowsdan yapıyorum ama olmuyor hata oluştu duyor birincil alan yapmam lazım sanırım 20424 dedi: Disk yönetiminden birimi genişlet diyebilirsiniz veya 2. Birimi de silip tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni basit birim yazıyor hocam
L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 27 Eylül 2025 #5 Disk yönetiminden bölümleri silip yeni basit birim adı altında tekrar biçimlendirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 27 Eylül 2025 #6 LeFeyn dedi: Disk yönetiminden bölümleri silip yeni basit birim adı altında tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 64Gb usb bellek.basit biririm boyutunda böyle yazıyor:Basim birim boyutu (MB) 59068. Doğru mu? Artı 0 Eksi
LeFeyn dedi: Disk yönetiminden bölümleri silip yeni basit birim adı altında tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 64Gb usb bellek.basit biririm boyutunda böyle yazıyor:Basim birim boyutu (MB) 59068. Doğru mu?
L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 27 Eylül 2025 #7 noonew dedi: Hocam 64Gb usb bellek.basit biririm boyutunda böyle yazıyor:Basim birim boyutu (MB) 59068. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
noonew dedi: Hocam 64Gb usb bellek.basit biririm boyutunda böyle yazıyor:Basim birim boyutu (MB) 59068. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 27 Eylül 2025 #8 LeFeyn dedi: Disk yönetiminden bölümleri silip yeni basit birim adı altında tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hangi sürücü harfini atamam lazım bilmiyorum. Artı 0 Eksi
LeFeyn dedi: Disk yönetiminden bölümleri silip yeni basit birim adı altında tekrar biçimlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayrıca hangi sürücü harfini atamam lazım bilmiyorum.
L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 27 Eylül 2025 #9 noonew dedi: Ayrıca hangi sürücü harfini atamam lazım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi atayın. Bir standartı yok, genelde F olur. Artı 0 Eksi
noonew dedi: Ayrıca hangi sürücü harfini atamam lazım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi atayın. Bir standartı yok, genelde F olur.
KS KS noonew Başarılı Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 345 Beğeniler 88 27 Eylül 2025 #10 LeFeyn dedi: İstediğinizi atayın. Bir standartı yok, genelde F olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler düzeldi Artı 0 Eksi
LeFeyn dedi: İstediğinizi atayın. Bir standartı yok, genelde F olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler düzeldi