İki X kullanıcısı Üsküdar'da buluşma ayarlayıp kavga etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 786
  • Etiketler Etiketler
    kavga
Ya ne gerek var ki şöyle kavga dövüş etmeye hem kendinize zarar veriyorsunuz hem de mahalleye rezil oluyorsunuz. Gidin bir kahve için oturun konuşun derdiniz neyse çözün.

Psikolojik olarak kaybetti beyazlı. Mavili arkadaşları ile gelmiş.

Yerde iken bilerek vurmadığını düşünüyorum. Kalıcı bir hasar hatta ölüm bile olabilirdi.

Psikolojik olarak kaybetti beyazlı. Mavili arkadaşları ile gelmiş.

Yerde iken bilerek vurmadığını düşünüyorum. Kalıcı bir hasar hatta ölüm bile olabilirdi.

Beyazlının zaten bu boy ile kavgaya gitmesi baştan büyük bir hata tek gelmiş bir de hak etmiş biraz da.

Burada konu bu 2 arkadaşın yaptığı saçmalık, umursamamak lazım. Bir de kavganın analizini yapıyorsunuz

Beyazlının zaten bu boy ile kavgaya gitmesi baştan büyük bir hata tek gelmiş bir de hak etmiş biraz da.
Mavili tek gelse şansı olurdu bu işler öyle olmaz. Dümdüz bacaklarına sarılsa bile indirebilirdi. Stres yaptığı belli oluyor. Ha savunmuyorum ama tek başına gitse başka olabilirdi şahsen.

Gerçek şu ki; ikisi de kavga etmeyi bilmiyor.

Burada konu bu 2 arkadaşın yaptığı saçmalık, umursamamak lazım. Bir de kavganın analizini yapıyorsunuz

Biz işin eğlencesindeyiz hocam saçmalık olduğu için analizini yapıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…