Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 4 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar ikinci diski seçemiyorum formattan sonra. Ne yapmalıyım? "Bu disk Steam için uygun değil" hatası aldım sanırım.
Arkadaşlar ikinci diski seçemiyorum formattan sonra. Ne yapmalıyım? "Bu disk Steam için uygun değil" hatası aldım sanırım.
Çözüm Wartz 4 Ekim 2025 temmuzhd dedi: Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... NTFS'ydi hocam. Yeniden adlandırdım diskimi ve "libraryfolders.vdf" dosyasını silip tekrar denedim. Çözüldü sorunum. Herkese teşekkür ederim.
temmuzhd dedi: Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... NTFS'ydi hocam. Yeniden adlandırdım diskimi ve "libraryfolders.vdf" dosyasını silip tekrar denedim. Çözüldü sorunum. Herkese teşekkür ederim.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 4 Ekim 2025 #11 Ömer_Yeter dedi: Nereden satın almıştınız ve SSD'nin kronik sorunlu yani herhangi bir sorunu olmadığını biliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam formattan önce sorun yoktu şuanda sorun yok gibi. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: Nereden satın almıştınız ve SSD'nin kronik sorunlu yani herhangi bir sorunu olmadığını biliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam formattan önce sorun yoktu şuanda sorun yok gibi.
temmuzhd Uzman Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 644 Beğeniler 285 4 Ekim 2025 #12 Wartz dedi: Arkadaşlar ikinci diski seçemiyorum formattan sonra. Ne yapmalıyım? "Bu disk Steam için uygun değil" hatası aldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz ? Artı 0 Eksi
Wartz dedi: Arkadaşlar ikinci diski seçemiyorum formattan sonra. Ne yapmalıyım? "Bu disk Steam için uygun değil" hatası aldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz ?
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 4 Ekim 2025 #13 temmuzhd dedi: Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... NTFS'ydi hocam. Yeniden adlandırdım diskimi ve "libraryfolders.vdf" dosyasını silip tekrar denedim. Çözüldü sorunum. Herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
temmuzhd dedi: Disk'in formatı ne FAT32'de falan mı formatlandı. NTFS olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... NTFS'ydi hocam. Yeniden adlandırdım diskimi ve "libraryfolders.vdf" dosyasını silip tekrar denedim. Çözüldü sorunum. Herkese teşekkür ederim.