Rehber İkinci el Android telefon önerilerim

409

Üstün
Makaleler
3
Bu sefer konu epey geniş olabileceğinden ötürü konuyu mümkün olduğunca minimalize etmek için yurt dışı telefonları direkt eledim. Alacak olan olsa zaten ikinci el bakmaz. İstisnalar olabilir. O yüzden bu rehber ikinci el olacak ve belli bir limite kadar yazıp sonlandıracağım. Fiyatlar ülke şartlarına göre hafif değişiklik gösterebilir.

Tabloyu kendim oluşturdum. Yeterli vaktim ve tecrübem olunca burada daha ayrıntılısını resimsiz şekilde tekrardan paylaşacağım. Bir seferlik böyle oldu. Ekleyemediğim ya da bilgisini yanlış gidiğim modeller varsa şimdiden kusura bakmayın.

Genel olarak bütçesine göre her yönü ile üzmeyecek cihazları seçmeye çalıştım. Yine de kendi yorumlarımı eklememi istiyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı telefon rehberime aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlk telefon Redmi Note 8 Pro bilginiz olsun. Tablo kaynaklı Pro yazısı gözükmüyor orada.

Son düzenleme:
Redmi Note 8 Pro oyun için alınmasın asla. Kullanan yakınlarım var ve PUBG oynarken oyundan atıyor.

Aynı şeyi Note 10S için de söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…