İkinci el ASUS H61 anakart alınır mı?

Bütçe
800

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3

Bana 1155 soket, sıkıntısız, i5 3470 destekleyen bir anakart lazım. Bu anakartı almak mantıklı mı? Aldıktan sonra 200-300 lira gibi bir paraya işlemcisini satsam 500-600 lira gibi bir fiyata denk geliyor anakart ama 200 lira için uğraşır mıyım bilmem. Elimde durur sanırım. Her neyse bu anakart alınır mı? Bu bütçeye Ankara'da başka hangi ilanı önerirsiniz?

Bir de bu anakart var ama bunun için borç almam gerekir birinden ve kolay kolay borç alabilir miyim bilmem.

Ayrıca attığım 800 liralık ilanın şöyle şaibeli bir durumu var. Şimdi ben bu iş yerini daha önceden de aramıştım başka bir ilan için ama açmamıştı. WhatsApp'tan mesaj yazınca da sanki bot cevap geliyordu. Nasıl yardımcı olabilirim diyordu. Şu ilan için yazdım diyordum tekrar nasıl yardımcı olabilirim diyordu. Sonra ben var bu ilan istemek falan demiştim görüldü yemiştim. Bir de aynı firma aynı anakartın tamamen aynı fotoğrafları ile iki ilanını açmış. İkisi de aynı gün ilana verilmiş. Birisi bu işte 800 lira. Diğeri 930 lira.

Son olarak, elimdeki anakartı bir tamirciye vermiştim. Daha sonra bu tamir olmaz sana başka anakart vereyim dedi. Gigabyte'ın bir anakartı var mış elinde ama modelini tam hatırlamıyorum. İşte o anakart için telefon üzerinden konuşurken normalde 1000 lira ama 800'e vereyim dedi. 1000 lira etmez, bunu biliyorum, güven kazanmak için demiştir onu. Bugün eski bozuk anakartı almak için o dükkana gideceğim. Oradan 800'e Gigabyte anakartı alıp işi bitireyim mi yoksa linkini attığım ilandaki işlemci+H61 kartı mı alayım? Bu biraz uğraştıracak ve telefonum da yok yani bir an önce eve dönmem gerekecek bir de o dükkanı bulamayabilirim. Hem dediğim gibi H61 kartın satıcısı güven vermedi. Bugün öğlen tekrar ararım belki. Zaten gideceğim dükkandaki Gigabyte'ın fiyatı kaça düşerse alınır? Ben 800 lira iken de pahalı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma. Bütçen 7000 falan olursa o zaman APU topla.

LGA 1155 anakartlar bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…