Detaylar
Kim cevapladı?Hiç kimse 2.el ürün ne olduğunu bilmediği için fiyatları sıfır fiyatına çekiyorlar. Beklemekten ziyade alacağın ürünler sıfıra yakınsa sıfırı alın ya da biri uygun fiyata ilan açana kadar pusu da bekleyin.
İhtiyaç yoksa almayın. Sıfırı ile arasında %20 fark varsa sıfır alın bu fırsatçılar para kazandırmayın.
Selam arkadaşlar,
Bazı eksiklerim var bileşenler konusunda ikinci el alışveriş yapmak istedim. Fiyatları görünce şok oldum. Neredeyse sıfır ürünle aynı fiyata gelmiş. Bu fiyatlar daha yükselecek mi düşecek mi? Beklemeli miyim?
Ne alacaksın? Belki burada yardımcı olan çıkar. Bende 2. El Anakart işlemci RAM set baktım sıfırıyla arasında %10 fark bile yok. B450 Anakart+R5 5600+16 GB Single RAM adam 10K yazmış ederi 6500. Ben 2 aydır bakıyordum baktım olacak gibi değil, PC Kolikten arkadaşa hazır sistem aldık.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bugün girdim baktım ikinci el pahalı demek de biraz sıkıntılı ödemesi olan sıkışanlar elden çıkarmak isteyenler zaten iyi fiyatlar yazmaya çalışıyor. O yüzden parçaları belirlediyseniz kafanızda hepsi için arama alarmlarınızı kaydedin, en az 1 hafta ilanları takip edin çıkar bir şeyler.Selam arkadaşlar,
Bazı eksiklerim var bileşenler konusunda ikinci el alışveriş yapmak istedim. Fiyatları görünce şok oldum. Neredeyse sıfır ürünle aynı fiyata gelmiş. Bu fiyatlar daha yükselecek mi düşecek mi? Beklemeli miyim?
-dümenden tekliflerinizi çok absürt düşük olmamak için bırakın başta kabul edilmeyebilir ama sonradan fiyat düşürdükçe sizde biraz arttırırsınız.
Ne almak istiyorsunuz? Bütçeniz ne?
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-