İkinci el yazıcı alıyorum, kartuşu bitik olarak. Arkadaş en son çalışıyordu, uzun zamandan beri kullanmıyorum dedi. Sizce almalı mıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
İkinci el yazıcı alıyorum, kartuşu bitik olarak. Arkadaş en son çalışıyordu, uzun zamandan beri kullanmıyorum dedi. Sizce alınır mı?
Kartuşlu yazıcı almayın tonerli veya tanklı modellere bakın.
OverallTaken
Uzman
En iyisi tonerli ya da tanklı olanlar kartuşlular alınmaz.İkinci el yazıcı alıyorum, kartuşu bitik olarak. Arkadaş en son çalışıyordu, uzun zamandan beri kullanmıyorum dedi. Sizce almalı mıyım?
Onlar da biraz fiyatları tuzlu. Fazla bütçem yok.Kartuşlu yazıcı almayın tonerli veya tanklı modellere bakın.
LA Knight
Üstün
Sebep ne mesela kartuşlu almamak için? Uzun süre kullanmayınca kuruması dertse 2 dakika su kaynatın buharında boyanın olduğu yeri 10 saniye dolaştır boya tekrar çözünüyor.
Tonerlinin bir masrafı kartuşlunun kendi fiyatına yaklaşıyor.
HDDKullanıyorum
Üstün
Sebep ne mesela kartuşlu almamak için? Uzun süre kullanmayınca kuruması dertse 2 dakika su kaynatın buharında boyanın olduğu yeri 10 saniye dolaştır boya tekrar çözünüyor.
Kartuş yeniden kullanılabilir bir ürün değil. Kartuşunuz bitince ya yeni ya da muadil kartuş alacaksınız ya da cidden işin içerisine girip kartuşun içerini açacaksınız ve dolduracaksınız, en ekonomik olan yöntem olan elle doldurmayı yapsanız bile kartuşların ömrü çok az. Muhtemelen 3 dolum sonrası kartuşunuzun pamukları kuruyacak veya elektronik kartı hasar alacak, bu anlattıklarım da en olumlu senaryo yeni kartuşlu yazıcıların çoğu muadil veya yeniden dolum yapılmış kartuşları kabul etmiyor zaten.