Rahatsız edilmeyi sevmiyorsan 2.el satış yapmaya çalışmanın da anlamı yok, dediğin gibi götür bir bilgisayarcıya dip fiyattan alsın senden, 1200/1300 cebe atmak varken 600/800 at hayatına devam et.

Bir aralar sağlam sıfır anakart sattım alıcı 3 gün boyunca beni arıyor buna hangi işlemci takılır hangi RAM takılır diye o yüzden o gunden beri telefon numarası vermiyorum.

Bir aralar sağlam sıfır anakart sattım alıcı 3 gün boyunca beni arıyor buna hangi işlemci takılır hangi RAM takılır diye o yüzden o gunden beri telefon numarası vermiyorum.

Cahil adamdır olabilir yani, aynısını mesajlarla yapan da olur. Basacaksın engeli oldubitti gitti.

Yine sen bilirsin 1200/1300'e satacağın şeyi 600/700'e vermek istiyorsan senin kararın.

Cahil adamdır olabilir yani, aynısını mesajlarla yapan da olur. Basacaksın engeli oldubitti gitti.

Yine sen bilirsin 1200/1300'e satacağın şeyi 600/700'e vermek istiyorsan senin kararın.

Engeli basınca dolandırıcı durumuna düşüyorum öyle yaptım neden beni engelliyorsun tarzında bir şey dedi kardeşim ürünü iade et seninle ugrasmayim parani da geri al dedim boş ver ölü fiyatına gitsin en azından insanlarla uğraşma veya iade konusunda aklın rahat oluyor.