İkinci el Gigabyte B650M S2H, Corsair 650W PSU ve Ryzen 5 7600X ne kadara satılabilir?

SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba,

Elimizde Gigabyte B650M S2H anakart, Corsair 650W 80+ Bronze PSU ve Ryzen 5 7600X işlemci var. Bu parçalar, hazır sistemim ile birlikte gelmişti; yani alınalı dört ay falan oluyor. Sistem parçalarını toplu olarak upgrade yaptığım için bunlar elimde kaldı. Herhangi bir arızaları yok. İkinci el olarak hangi sitede ve kaç TL’ye satışa koyabilirim?

Teşekkürler.

Ortalama yine aynı eder.
Sistemi toplu aldığımdan tek bir fatura var elimde. Faturayı üç tane ayrı ayrı çıkartıp, isim ve TC bilgilerimi karalayıp kutularına koysam yeterli gelir mi? İlerleyen süreçte kullanım kaynaklı arıza falan olursa servis/satıcı süreci ile kendileri uğraşsın istiyorum.

Yeterli olur fakat seri numarasından yardımcı oluyorlar teknik servisler, faturadan değil. Çoğunluk seri numarasına göre işlem yapıyor.

Yine de garantiye alın bu arada kendinizi. Fatura çıkartın, basınız ağrımasın sonra.
Yok zaten fatura artık garanti yerine geçiyor, karşı tarafın bunu talep etmesi çok doğal. Kişisel bilgilerimi PDF düzenleyici ile karalayıp karşı tarafa öyle ileterim. İki taraf için de daha iyi olur. Bu arada forumda tanıdık birinin ihtiyacı varsa düzleyip direkt ona satabiliriz. Benim kadar temiz, titiz ürün kullanan yoktur. Yabancıya gitmemiş olur hem. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…