İkinci el i5 3470 & GT420 sistem alınır mı?

Bütçe
3.000 TL
Bence paranı biriktirip en azından 10k civarına 2060 gibi bir kart al, şu zamanda GT420 ile yapabileceğin şeyler yok gibi bir şey.

PC işini aceleye getirmeye çalışma, birkaç gündür görüyorum konularını, ben getirdim sonucunda 3060-RX6600 yerine 1660S kullanıyorum.

İfadeler: 144

Hocam acil PC lazım bana bir de dediğim gibi internette takılacağım 2060 fazla olur zaten çok değerli olmasın istiyorum bizim burada elektrik çok dalgalanıyor ve kesiliyor şimdi 2060 yazık olmasın.

Param Güvende ile almanızı öneririm hem test de etmiş olursunuz hem de daha iyi seçenekler var.

Maalesef il dışı alamam elimd nakit para var.

Alınmaz. HDD + GT 420 ikilisi elenmesine bile yeterli.

Hocam ya bunu alacağım ya Trendyol'dan Esonic anakart i3 2100 işlemci alıp sistem kuracağım ya da Quad Q8300 G31 anakartlı PC toplayacağım.

İfadeler: 144
Maalesef il dışı alamam elimd nakit para var.

Hocam ya bunu alacağım ya Trendyol'dan Esonic anakart i3 2100 işlemci alıp sistem kuracağım ya da Quad Q8300 G31 anakartlı PC toplayacağım.

1 sene öncesine bu fiyata AMD APU işlemcili sistem toplamıştım şimdi ise yakın bile değiller sadece anakart ve işlemci parası 4K ediyor :/

1 sene öncesine bu fiyata AMD APU işlemcili sistem toplamıştım şimdi ise yakın bile değiller sadece anakart ve işlemci parası 4K ediyor :/

Hocam bana en cazip seçenek şey gibi geliyor Trendyol'dan Esonic H61 i3 2100 diğer parçaları da çarşıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…