İkinci el iPhone 11 alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-06-14-39-38-323_com.abtnprojects.ambatana.webp
    1.001,1 KB · Görüntüleme: 67
Zor satarsın. Telefon fosil olmuş zaten. Son demlerini yaşıyor artık. 13 olsaydı rahat satarsın derdim ama 11 ve XS eski cihazlar.

Pekala çok soru sordum fakat bu telefona en son 11 olur dedi. Pil değiştirip kullanmak mantıklı mı?

Şu 11 sevdanı bir tarafa bırakıp en azından XS bak.

Yok haşa sevdama değil fiyatları uygun geldi sadece. Hem laptop aldım 15e ASUS. Hem çalışıyorum stajyer olarak yani 25 30 lara telefon alma lüksüm yok maalesef.

Yok haşa sevdama değil fiyatları uygun geldi sadece. Hem laptop aldım 15e ASUS. Hem çalışıyorum stajyer olarak yani 25 30 lara telefon alma lüksüm yok maalesef.
Fiyatları uygun değil ki, arkasında elma logosu var diye uygun geliyor.
XS bak.

13 altı alınmamalı, hatta 14 altı. Paranız yoksa iPhone almayın bu kadar basit. IPS LCD kör eden ekranlı pili tarihi eser olmuş telefona niye 12.5K para verir bir insan anlamıyorum. Sırf elma var diye mi yani? O paraya alacağın bi' ikinci el Android amiral gemisiyle yapamayacağın şey yok üstüne 11'i her alanda tokatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…