İkinci el kategorisinde mesaj sayısı düşürülmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peachfusion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 566
  • Etiketler Etiketler
peachfusion

Uzman
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum, görmedim detaylıca da bakmadım fakat bu konuda kendi fikirlerimi dile getirmek istiyorum.

1 - Satış için sayı yeterli bir düzeyde bunda pek sorun görmüyorum fakat alıcı olmak isteyen kişinin de 500 mesaja sahip olması gerekmesini çok fazla buluyorum.
2 - Belki 500'ün altında (örneğin 300) mesaja sahip olan biri aracı bir platform kullanmak zorunluluğuyla konu açabilir.

2. dediğim biraz saçma gelebilir fakat 1. nin kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum.

Artı -14 Eksi
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum, görmedim detaylıca da bakmadım fakat bu konuda kendi fikirlerimi dile getirmek istiyorum.

1 - Satış için sayı yeterli bir düzeyde bunda pek sorun görmüyorum fakat alıcı olmak isteyen kişinin de 500 mesaja sahip olması gerekmesini çok fazla buluyorum.
2 - Belki 500'ün altında (örneğin 300) mesaja sahip olan biri aracı bir platform kullanmak zorunluluğuyla konu açabilir.

2. dediğim biraz saçma gelebilir fakat 1. nin kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum.
Hocam bana kalırsa süre çok daha fazla uzatılmalı ve mesaj sayısı en az 2-3k olmalı. Ayrıca aktiflik süresi gibi birşey olup sürekli aktiflik sağlayan kişiler satış yapabilmeli.

Hocam bir forum sitesinde en azından güvenilir bir kullanıcı olduğunu göstermek için en azından yeterli bir mesaj sayısı bence.
Forumda şu an o mesaja kolayca erişilebilecek konu sayısı açılmıyor, ikinci el kategorisi ölür, mesaj kasmak için konu dışı, mizah ve eğlence konularıyla doluşur forum. Dediğin şeyin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt