Herkese merhaba. Başlıktan da anlayacağınız üzere ikinci el RX 6800XT almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Aşağıya testlerin ve kartın fotoğrafını bıraktım. Ayrıca satıcı kartta hafif korozyon olduğunu ve ledlerin kafasına göre yandığını söylüyor.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu bütçede o kartlar genelde Mining'den çıkma oluyor. RX6800 gayet iyi kart. Temiz kullanılmışsa başka kart bakıp riske girmeye değeceğini düşünmüyorum.
Bu bütçede o kartlar genelde Mining'den çıkma oluyor. RX6800 gayet iyi kart. Temiz kullanılmışsa başka kart bakıp riske girmeye değeceğini düşünmüyorum.
PG ile alacağı için iade şansı olacak, aşağı yukarı anlar. fiziksel yapısına bakar, normal sıcaklık ile hotspot sıcaklık arasındaki farkı öğrenir, VRAM testi vs yapar. Kas gücü 6800 xt ile aşağı yukarı aynı hatta daha iyi. Yazılımı ve teknolojileri daha iyi diğeri gibi sadece kas gücü ve bol miktarda vramden ibaret değil.
Herkese merhaba. Başlıktan da anlayacağınız üzere ikinci el RX 6800XT almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Aşağıya testlerin ve kartın fotoğrafını bıraktım. Ayrıca satıcı kartta hafif korozyon olduğunu ve ledlerin kafasına göre yandığını söylüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.