İkinci el RX 9070 XT için hangi model tercih edilmeli?

Bütçe
32.000 TL

oğuz sasi 86

Üstün
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. 2. el 9070 XT alacağım bu ay içerisinde falan. Merak ettiğim bir şey var, geçenlerde bir video izlemiştim ve orada şu modellerden uzak durun falan diyordu, hangileriydi hatırlamıyorum. Sebebi ne oluyor bunların? Bütçem 32.000 TL falan bu arada. Sizlerin de önermediğiniz bir marka model var mı?

Sebepli durumlar olabilir, Gigabyte'ın jel akıtması, MOSFET yakması gibi. Ama 9070XT özelinde Pulse kötülemesi mesela, tamamen marka takıntılılığı, saçmalık. İlgilendiğin ilanlar varsa onların özelinde yorum yapmak daha doğru.

Şu an ilanlara bakamıyorum gününden gününe ilan kalmıyor haliyle. O yüzden önerilecek marka modelleri not edip onları araştırmayı planlıyordum. Gündelik kullanıcıyım bu arada kartın ırzına kadar geçecek ayarlar falan yapmayacağım. UV yapıp kullanırım.

Muhtemelen piyasada en yaygın Asrock Challenger, Asus Prime, Sapphire Pulse ve belki de XFX SWFT bulursun. Pulse al aralarından direkt. 3x8 değil de 2x8 kullanıyor diye laf ediyorlar ama takılma ona. Soğutma olarak fazla aşırı iyi klasmanında, PTM de kullanıyor. Asrock meh, Asus Prime asla tavsiyem olmaz, XFX de fena değil ama Pulse varken tercih edilmez. Sapphire Nitro/Asrock Taichi tepe modellerdir, ikisi de rahatlıkla alınır, ancak Nvidia'nın bela konektörünü kullanıyorlar güç için.

Teşekkür ederim hocam.

Bu listeyi bulmuştum kaydetmişim önceden farkında değildim. Normal mi bu listede ki tier list?

Teşekkür ederim hocam.

Eki Görüntüle 274837

Bu listeyi bulmuştum kaydetmişim önceden farkında değildim. Normal mi bu listede ki tier list?
Pek sayılmaz ama çok fena değilmiş, geneli doğru. Ama bu listeyi ben 6000 serisi için derdim, hatta belki de 7000 serisi (Powercolor hariç). 9000 serisinde Asus ve Gigabyte daha kötü orasa yazdığından, XFX'te de gizli kısılmış modeller var. 2 fan Pulse zaten 9070 XT'de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…