2. el S20 FE alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli? Daha önce hiç 2. el telefon almadım, pil sağlığını falan nasıl kontrol edebilirim bilmiyorum. Şu an 9 - 9.5K civarına satılıyor.
Android tarafında pil sağlığını düzgün kontrol etmek zor, kasasına ve ekranına bak. Tuşlarını kontrol et ve kamera & mikrofon, şarj soketi gibi testlerini yap sorun yoksa al.
Pil zaten Deji vojax falan takarsın, 9-10k civarına çok güzel telefon.
Dimensity 7300 ile Snapdragon 865 performans olarak birbirine yakın sayılır ama kalan her yönde S20 FE daha iyi neredeyse. Ekran paneli konusuna bir şey diyemem, zira S20 FE eski bir cihaz sonuçta.
Dimensity 7300 ile Snapdragon 865 performans olarak birbirine yakın sayılır ama kalan her yönde S20 FE daha iyi neredeyse. Ekran paneli konusuna bir şey diyemem, zira S20 FE eski bir cihaz sonuçta.
Peki A54 nasıldır? Biraz pahalı S20FE'ye göre 11K falan. Babama alacağım o yüzden oyun performansı falan hiç önemli değil. Batarya uzun gitsin, kamerası iyi olsun yeter. S20FE 2020 telefonuymuş yeni fark ettim
Peki A54 nasıldır? Biraz pahalı S20 FE'ye göre 11k falan. Babama alacağım o yüzden oyun performansı falan hiç önemli değil. Batarya uzun gitsin, kamerası iyi olsun yeter. S20 FE 2020 telefonuymuş yeni fark ettim