İkinci el Samsung Galaxy S20 FE alınır mı?

Bütçe
10.000 TL
Peki A54 nasıldır? Biraz pahalı S20FE'ye göre 11K falan. Babama alacağım o yüzden oyun performansı falan hiç önemli değil. Batarya uzun gitsin, kamerası iyi olsun yeter. S20FE 2020 telefonuymuş yeni fark ettim
A54 bayağı çöp bir cihaz S20 FE'nin yanında.

S20 FE güzel cihaz da şimdi 6 senelik cihaz hatta 7. senesine girecek yani aşırı eski bir cihaz. Önceki sahibi cihazı düzgün kullanmamıştır belki pili ayrı dert ekranı ayrı dert lehim yorgunluğu ayrı bir dert kimin nasıl kullandığını bilemezsin. Temiz olduğundan emin isen ve Android güncellemeleri senin için önemli değilse (Android 13'te kaldı cihaz) kullanırsın.

Uyguna bulunabilirse A27, A36 veya A66 gibi modelleri öneririm.

Evet S serisi daha iyi ama gidip 7 senelik bir S serisi almak mantıklı değil. Hem de Fan Edition bir S serisi modeli hiç mantıklı olmaz bence.

Ucuza ikinci el AX7 serisinden A27 veya AX6 serisinden A36 veya A56 ikinci ellerini bulabilirsen daha iyi olur gibi.

Amacın saf performans ise S20 FE ama onun dışında A36 ve A56 gibi modeller daha akıcı ve daha günceller.

A56'lar bütçemi aşıyor, sadece yurt dışı olanlar uygun fiyatlı. Amacım sadece iyi batarya performansı ve kamera. Hiçbir şekilde oyun için kullanılmayacak, max youtube ve instagram.

A56'lar bütçemi aşıyor, sadece yurt dışı olanlar uygun fiyatlı. Amacım sadece iyi batarya performansı ve kamera. Hiçbir şekilde oyun için kullanılmayacak, max youtube ve instagram.
Batarya istiyorsan S serisini elemen lazım. Bak ben yurtta kalıyorum yanımdaki 3 kisiyle birlikte toplam 4 kisiyiz elemanların birinde S24 FE diğerinde S23 var ikisi de prize bağlı yaşıyor S23 pili küçük olduğundan S24 FE de verimsiz olduğundan pilleri hemen bitiyor, diğer birinde A37 var adam iki günde bir benim sarj aletimi kullanıyor. Bende A57'yi 80-20 aralığında pilin %60'ını kullanıyorum bana tüm gün rahatça yetiyor. A serilerinde hem pil boyutu büyük hem de işlemcileri daha verimli.

Pil istiyorsan performanstan, performans istiyorsan pilden kısman lazım.

İfadeler: D4C
0 alternatif olarak CMF Phone 1 nasıldır peki? 15K şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…