İkinci El Alım Satım kategorisinde ürün satın aldığımız kişiye referans verebiliriz. Örneğin, ürünü aldığım kişiden ve üründen memnun kalırsam +1 referans ve 5 yıldız arasından değerlendirme yapılabilir veya tam tersi. Bu, Olumlu-Kararsız-Olumsuz (+0/0/-0) seçeneği ile verilebilir ve bu profilimizde gösterilebilir.
Özellikle "Puanlar"ın yanına da +0/0/-0 şeklinde gösterilirse iyi olur.
Yani bana uyar. Ticaret yapacak kişi gidip Sahibinden ve türevi olan ticaret amaçlı oluşturulmuş siteleri kullanabilir. Burada Instagram profilini paylaştığında bile ceza alıyorsun, o alımda telefon numaranı, adresini paylaşmak durumundasın. Bu noktaya da anlam veremedim hani. Özellikle de sorun olduğu için "Oyun arkadaşı" kategorisi kapatıldığı halde. Bence güvenlik riski oluşturuyor forum için.
Yani bana uyar. Ticaret yapacak kişi gidip Sahibinden ve türevi olan ticaret amaçlı oluşturulmuş siteleri kullanabilir. Burada Instagram profilini paylaştığında bile ceza alıyorsun, o alımda telefon numaranı, adresini paylaşmak durumundasın. Bu noktaya da anlam veremedim hani. Özellikle de sorun olduğu için "Oyun arkadaşı" kategorisi kapatıldığı halde.
Burası daha samimi, o yüzden öneriyi yaptım. Adres ve Telefonda da bir sorun göremiyorum, DM'den verilebilir. "Oyun arkadaşı" kategorisine katılıyorum.