İkinci el Yamaha C40 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekiro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 499
  • Etiketler Etiketler
    yamaha

Sekiro

Yetkin
Merhaba, bir an sığır gibi bir hayat yaşadığımı düşünüp yeni bir hobi edinmeye karar verdim. Zaten uzun bir süredir gitar çalmayı da istiyordum. Biraz araştırma yaptıktan sonra Yamaha C40 modelinin oldukça iyi olduğuna karar verdim. Ancak sıfırı çok pahalı, bu yüzden ikinci el bir tane almak istiyorum. Ancak Sahibinden gibi sitelere pek güvenmiyorum açıkçası. İlanlarda adam 3000 lira diyor ama çatlakları falan oluyor hep. Müzik konusunda pek bilgim olmadığı için aldıktan 5-6 ay sonra fark edeceğim bir hata olursa çok üzülürüm. Müzik enstrümanlarından anlayan arkadaşlarımın ilanlar konusunda yardımcı olabileceklerini umuyorum.

Tabii ki, eğer başka bir model öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. İlla bu model olmak zorunda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hedefiniz tamamen klasik gitar çalmak ise başlangıç için ideal. Ama elektro ve akustik gitar ise direkt o tür gitarlarla başlayın paranızı boşuna klasiğe harcamayın.

Eğer hedefiniz tamamen klasik gitar çalmak ise başlangıç için ideal. Ama elektro ve akustik gitar ise direkt o tür gitarlarla başlayın paranızı boşuna klasiğe harcamayın.

Yakınlarda C30 ilanı buldum. C40 ile farkları nelerdir bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…