İkinci elde satılan sistem geri iade alınmalı mı?

Hocam o zaman benimde halime üzülün rx 570 kullanıyorum 5060ı da bana hediye edin. Böyle mantık olmaz dolandırıcıların çoğu duygular üzerinden yürür senin evine gelmiş test etmiş onaylamış almış evden çıktıktan sonrası alıcıya aittir.

Empati yaptığım için zaten çok tereddütte kaldım fakat RAM ücretinin yarısını ben verdiğimde hem zarar etmiş oluyorum hem de elimdeki malı boşa satmış gibi bir şey oluyorum. Vallahi iki ucuda kötü bu işin.

Sende haklısın, o arkadaş da kendince haklı, eğer bilerek bir şey yapmadıysa tabii. Ama bunu bilemezsin, bence zaten sana normalde ucuza verdim, elimden bir şey gelmez diyebilirsin, güzel bir dille anlatıp.

Sakın üçkağıtçı çok göndersin garantiye

Bu arada evet tavırlara güvenme asla. Bana çocuğuna ekran kartı aldığını söyleyip bir sürü pazarlık yapan herif akşamına 2 katına sarı sitede ilan açtı. Üç kuruş için şeref haysiyet onurundan ödün verebiliyorlar. Senin örneğin öyledir değildir bilemem ama ben güvenmemek taraftarıyım.

Türkiye'desin, etik vs. dikkat etmeden 2. el alışverişi yapacaksın. Bizim ülkenin insanı birbirine geçirme konusunda masterclass veriyor.

İkinci elde garanti olmaz, adam zaten testlerini bizzat gelip kendisi yapmış oyun bile oynamış. Eve gidince görüntü alamadıysa RAM bozuk dendiyse belki de taşıma sırasında bir şey oldu veya kendisi eve gidince bir şey yaptı ve bozdu bilemezsin. Daha iyi bir RAM alıp yarısını sana paslamak için bilerek bozmuş olabilir. Eğer gelip testleri bizzat kendisi yapmasaydı oturup oynamasaydı o aman haklı olabilirdi yine bir nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…