Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 8 Ocak 2026 #1 2. setupta kendime ait bir kullanıcı kurmayı düşünüyorum. Buna DNS ayarlamam gerekli. Bu DNS 1. kullanıcıya da etki eder mi? 1. kullanıcıyı ailem kullanacak. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2026
2. setupta kendime ait bir kullanıcı kurmayı düşünüyorum. Buna DNS ayarlamam gerekli. Bu DNS 1. kullanıcıya da etki eder mi? 1. kullanıcıyı ailem kullanacak.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 8 Ocak 2026 #2 Cevabı denemeden söyleyemem ama DNS dediğin basit bir şey değişse de ailen için olumsuz bir durum yaratmaz.
Cevabı denemeden söyleyemem ama DNS dediğin basit bir şey değişse de ailen için olumsuz bir durum yaratmaz.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 8 Ocak 2026 #3 alimali dedi: Cevabı denemeden söyleyemem ama DNS dediğin basit bir şey değişse de ailen için olumsuz bir durum yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Hızı daha düşük veriyor ondan.
alimali dedi: Cevabı denemeden söyleyemem ama DNS dediğin basit bir şey değişse de ailen için olumsuz bir durum yaratmaz. Genişletmek için tıkla... Hızı daha düşük veriyor ondan.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 8 Ocak 2026 #4 Koneko Toujou dedi: Hızı daha düşük veriyor ondan. Genişletmek için tıkla... DNS böyle bir şeye sebep olmaz. DNS derken acaba GoodbyeDPI gibi programları mı kastediyorsun? Onlar DNS değil DPI bypass.
Koneko Toujou dedi: Hızı daha düşük veriyor ondan. Genişletmek için tıkla... DNS böyle bir şeye sebep olmaz. DNS derken acaba GoodbyeDPI gibi programları mı kastediyorsun? Onlar DNS değil DPI bypass.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 8 Ocak 2026 #5 alimali dedi: DNS böyle bir şeye sebep olmaz. DNS derken acaba GoodbyeDPI gibi programları mı kastediyorsun? Onlar DNS değil DPI bypass. Genişletmek için tıkla... DPI bypass zaten hız düşürmez. Ben DNS'den bahsediyorum
alimali dedi: DNS böyle bir şeye sebep olmaz. DNS derken acaba GoodbyeDPI gibi programları mı kastediyorsun? Onlar DNS değil DPI bypass. Genişletmek için tıkla... DPI bypass zaten hız düşürmez. Ben DNS'den bahsediyorum