İlk defa duyduğum grup: Helloween

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laifodes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

laifodes

Yetkin
Uzun bir günün ardından Spotify üzerinden klasik playlistimi açmış dinliyordum. Ancak bir gariplik vardı, kendi eklediklerim bitmiş algoritmanın önerdiklerine geçmişti. İşte bu şekilde bu grup ile tanıştım. Bana önerilen şarkıları bu idi.

Neden bilmiyorum fazlaca beğendim şarkılarını. Bu tür grupları ve şarkıları öneri olarak rica edeceğim dostlar.
Not: Normalde rock/metal dinleyen birisiyim nasıl bu şarkı geldi hiç bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde metal dinleyen biri değilim fakat böyle Slow tarzı metaller çok hoşuma gidiyor. Bu parça da güzelmiş. Bu tarz albüm veya grup önerisi varsa alırım.

Ancak bir gariplik vardı, kendi eklediklerim bitmiş algoritmanın önerdiklerine geçmişti.

"Çalma listesi bitince kendini algoritmaya teslim etme" isteği oluyor bazen. Yoğunsundur, liste değiştirecek zamanın yoktur, Spotify arkada işleri hallediyordur... Pek yapmam bunu çünkü listelerim yeterince uzun oluyor ve bitmeden bir başkasına geçiyorum ama mesela kısa bir listeye denk gelince ve bu gerçekleşince güzel ve eğlenceli oluyor. Daha sık yapmak lazım.

İşte bu şekilde bu grup ile tanıştım. Bana önerilen şarkıları bu idi.

Çok hoş olmuş. Ben de bir arkadaşımın listesinden (ç)almıştım. Bayağı iyi şarkı.

Neden bilmiyorum fazlaca beğendim şarkılarını.

Çünkü çok iyi. : )) Gerek vokal gerek müzik harika.

Bu tür grupları ve şarkıları öneri olarak rica edeceğim dostlar.

Sırf belki isteğinizi karşılayan şarkılar çıkabilir diye ağırlıklı olarak paylaştığınıza benzeyen şarkıları listelediğim bir konumu paylaşıyorum: Çeşitli türlerden şarkı önerilerim. Spotify listelerimden seçtiklerimden oluşuyor temelde. Umarım en azından bir tanesi sizi mutlu eder.

Bir arkadaşımızın şarkı öneri konusunu da paylaşayım ek olarak, çünkü neden olmasın? Buyurun: Şarkı önerilerim.

Son düzenleme:
Mükemmel bir gruptur şahsen. Aslında bu grubun tarzı pek attığın gibi slow değil. Bu grup çok daha gürültülü, hızlı ve melodik bir tür olan Power Metal türünü yaratmış gruplardan biridir. Eagle Fly Free ve I Want Out gibi şarkıları bu türde büyük etkiler bırakacak şekilde kültleşmiş parçalardır.

Bunlar dışında da birkaç tane beğendiğim diğer parçalarını paylaşayım.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Paylaştığınız konulara baktım ve genel olarak ara ara dinlediğim şarkılar olduğunu gördüm. Ancak hiç duymadığım gruplar/şarkılar da var. Hepsini tek tek dinleyip playliste ekleyeceğim. Ellerinize sağlık.

Aynen hocam dün kendilerinin YT sayfasında gezerken fark ettim bunu. O kadar metal parçası arasından en soft olanı önermiş bana sevgili Spotify. Iyi ki önermiş böyle bir grubu öğrenmek beni çok mutlu etti.

Paylaştığınız şarkılara bakacağım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…