İlk kez başka birine açıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan THE KEROXEA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
Yani yaş aldıkça ve konuşma tarafında kendinizi iyileştirdikçe kendiniz avantajı yaratıyorsunuz. Üniversiteyle alakalı değil. Adamlar üniversitede kendi dillerinde farklı kafada konuşuyorlar.
Anladım hocam, böyle hatalarla gelişiyor insan da. Mesela böyle dan diye konuya dalınmaması gerektiğini öğrendim

Kardeş sen gine iyisin ben 27 yaşındayım hiç kimseye konuşmadım bile konuşamıyorum çok heyecan oluyor kekeleme utangaçlık çekingenlik var bir türlü aşamadım ne olacak böyle böyle hayatda gittmez fırsatlar zamanında oluyordu ben anlamıyordum şimdi yaşda geçiyor sıkıntı benim için hiç kimsede hayatımda olmadı şu an çabalamaya çalışıyorum güzel bir işim var bu engel yani ne yapacağım bilmiyorum nasıl bulacağım nasıl arayacağım yolda geçen imkansız gibi konuşmak nasıl olacak sorun bendemi acaba? Yanlış anlama tersleme olur diye konuşmuyorum asosyallikde olabilir evden işe işden eve böyle geçiyor teşekkürler...

Çoğu kişi böyle hocam dert etmene gerek yok çünkü çoğu hocalarım bile 35-40'ında falan evleniyor yani olacağı varsa olur yoksa yapacak bir şey yok. Benim de hiç sevgilim olmadı ileride olur mu onu da bilmem ama hayırlısı olması daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…