İlk oyunumuz "GastroCity: A Restaurant Tycoon Game" Steam'de yayında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riscrane
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
  • Etiketler Etiketler
    game steam

Riscrane

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız GastroCity: A Restaurant Tycoon Game, Steam'de yayında. Restoran yönetimi temalı bu oyunda personel işe alacak, menünüzü hazırlayacak ve dekorasyon ile ekipman yatırımlarıyla işletmenizi adım adım büyüteceksiniz.
İnceleme ve geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Desteğiniz için Wishlist'inize eklemeyi unutmayın. Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu tarz oyunlar aşırı ilgi görüyor. Oyun nasıl yapılır bilmiyorum ve sizi eleştirmiyorum tabii ki ama böyle bir şey yapsanız daha çok gelecek vaad eder. Böyle şeyler yapmak çok mu zor?

Hocam şu tarz oyunlar aşırı ilgi görüyor. Oyun nasıl yapılır bilmiyorum ve sizi eleştirmiyorum tabii ki ama böyle bir şey yapsanız daha çok gelecek vaat eder. Böyle şeyler yapmak çok mu zor?

Aslında ekibimizin de kafasında yapmak istediği büyük bir oyun fikri var. Ancak öncelikle elimizdeki zamanı ve kaynakları doğru kullanarak, bu kaynakları adım adım büyütmeyi ve sonunda istediğimiz oyunu yapabilecek seviyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Tür olarak ise, eğer işini doğru yapar ve oyunu biraz da öne çıkarabilirsen (pazarlama bu noktada çok önemli), her türün ilgi görebileceğine ve gelecek vaat ettiğine inanıyorum.

Genelde sizin gibi küçük geliştiriciler ilk olarak küçük oyun yapıp para biriktirdikten sonra 2.oyunu daha tecrübeli yapıyorlar çünkü 1.oyun var ayrıca daha iyi zaman ve bütçeleriniz oluyor. Umarım sizinde geleceğinizi bu şekilde ilerler. Şu ekonomide ülkemizi yurt dışında temsil ettiğinizi düşünsenize? Sizinle gurur duyacağızz

Köprüyü gemiye çok yakın yapmışsın dar alan hissi veriyor restoranı ve gemiyi biraz daha uzağa yanları açık şekilde konumlandırabilirsin. Köprüden geçen vatandaşlar restorana ulaşmakta biraz zorluk çekip şikayetçi olsun daha sonra para kazandıkça köprü ile restoran arasına at arabası veya tramvay gibi hizmetler eklenebilsin müşteri memnuniyeti için. Grafikler sırıtıyor ama oyun güzel olursa katlanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…