michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 7 Mart 2026 #1 Beşiktaş taraftarında hiç iş yok bu maç. Takımlarına sahip çıkmıyorlar. Gol: Osimhen
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 7 Mart 2026 #2 Cerny sahada yok. Acil müdahale lazım oraya, Galatasaray tarafı iyi oynuyor bu maçı. Ben hala 2-1 Beşiktaş lehine biteceğini düşünüyorum.
Cerny sahada yok. Acil müdahale lazım oraya, Galatasaray tarafı iyi oynuyor bu maçı. Ben hala 2-1 Beşiktaş lehine biteceğini düşünüyorum.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.785 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.061 Yer Bolu Dağı Tüneli 7 Mart 2026 #3 GS ilk yarı itibariyle daha üstün oynuyor bizden. Taraftar hiç sahada değil.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 7 Mart 2026 #4 michaelscofield dedi: Takımlarına sahip çıkmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef.
michaelscofield dedi: Takımlarına sahip çıkmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef.
Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 7 Mart 2026 #5 Sane'nin atılması lazımdı, verilmeyen sarı kartlar ayrı. Kontra atak dışı pek etkisi yok BJK'nin, o ayrı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2026
Sane'nin atılması lazımdı, verilmeyen sarı kartlar ayrı. Kontra atak dışı pek etkisi yok BJK'nin, o ayrı.
pesimist34 Üstün Açılış Hamlesi Hız Tutkunu Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.785 Makaleler 13 Çözümler 52 Beğeniler 7.061 Yer Bolu Dağı Tüneli 7 Mart 2026 #6 Sane pozisyonu maçtan sonra forum ve dışında çok konuşulacaktır skordan bağımsız.
Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 7 Mart 2026 #7 Caner Uncu dedi: Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Adamlar böyle böyle üçer puan topluyorlar; Beşiktaş rakip olunca biliniyor ama Anadolu takımlarına karşı daha rezil pozisyonları da var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2026
Caner Uncu dedi: Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Adamlar böyle böyle üçer puan topluyorlar; Beşiktaş rakip olunca biliniyor ama Anadolu takımlarına karşı daha rezil pozisyonları da var.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 7 Mart 2026 #8 Beşiktaş alacak gibi hissediyorum. O hissi verdi bana. 2/1 olacak gibi gozukuyor. GS kendini yirtiyor gol atmak icin BJK sakin oynuyor. Şikede olabilir tabii ki bilemiyorum.
Beşiktaş alacak gibi hissediyorum. O hissi verdi bana. 2/1 olacak gibi gozukuyor. GS kendini yirtiyor gol atmak icin BJK sakin oynuyor. Şikede olabilir tabii ki bilemiyorum.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 7 Mart 2026 #9 Caner Uncu dedi: Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Bir Galatasaray'lı olarak katılıyorum fakat o pozisyonun öncesinde bile sesleri çıkmıyordu. Taraftarın gazlaması lazım. Onun haricinde hem Osimhen'in hem de Barış'ın ayağına basma var. Onlarda es geçildi. Hakem iyi yönetmiyor maçı iki takım için de.
Caner Uncu dedi: Bileğe basma her yerde kırmızı kart. Galatasaray yapınca sarı kart. Hâl böyle olunca sahip çıkacak bir şey olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Bir Galatasaray'lı olarak katılıyorum fakat o pozisyonun öncesinde bile sesleri çıkmıyordu. Taraftarın gazlaması lazım. Onun haricinde hem Osimhen'in hem de Barış'ın ayağına basma var. Onlarda es geçildi. Hakem iyi yönetmiyor maçı iki takım için de.
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 3 Beğeniler 1.648 7 Mart 2026 #10 Geçen hafta Singo, bu hafta Sane. Kırmızı yemeden tekme tokat oynamak ne güzel.