İlk Yarı | Beşiktaş 0-1 Galatasaray

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan michaelscofield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 770
Beşiktaş korktuğum tek takım. Liverpool mu Beşiktaş mı desen Beşiktaş, o derece ciddi durum, totem yaptım izlemiyorum.

Bir Galatasaray'lı olarak katılıyorum fakat o pozisyonun öncesinde bile sesleri çıkmıyordu. Taraftarın gazlaması lazım.

Taraftarlık bir problem yok. Kaç sezondur aynı muhabbetler konuşuluyor, ceza yok. Taraftar ne yapsın? Küfredip takıma ceza aldırmaktansa susmayı tercih ediyorlar. Böyle böyle alıştırdılar Süper Lig'i.

Taraftarlık bir problem yok. Kaç sezondur aynı muhabbetler konuşuluyor, ceza yok. Taraftar ne yapsın? Küfredip takıma ceza aldırmaktansa susmayı tercih ediyorlar. Böyle böyle alıştırdılar Süper Lig'i.
Küfür etmeden de tezahürat yapabilir, Çarşı bugüne kadar tezahüratları küfürlü mü yaptı sadece?

Bu pozisyonun da incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakem iki takımın da hakkını yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu pozisyonunda incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakem iki takımında hakkını yiyor.
Boş muhabbet, GS admini kendince gaz alıyor. Arsız hırsız ev sahibini bastırır misali buradan bile belli topa müdahale olduğu; klasik Barış Alper.

Attığınız pozisyona bakarsanız ilk müdahale saniyelik şekilde topa, problem yok.

Çarşı bugüne kadar küfürlü tezahürat yaptı demedim, haksızlık var. Bunun hakkında kulüp devamlı açıklama yaptı, basın toplantılarında konuşuldu. Demek ki birileri kulak tıkıyor buna.

Bu olaylar sadece bugüne özel olmuyor. Ne olursa olsun destek çıkması gerekli böyle bir maçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…