İlk Yarı | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe

Yer
Antalya
Maçı kazanmayı en çok Galatasaray hak ediyor. Fenerbahçe'yi konuşmaya gerek bile yok iğrenç bir futbol oynuyorlar.

Fenerbahçe Yasin Kol'a dua etsin. Galatasaray'lı oyunculara patır patır sarı kart veriyor adam. Şaka gibi cidden. Özellikle Sane'nin pozisyonu hava da kara da penaltı.

Bu arada şunu da söyleyeyim; Yunus Akgün golden sonra geri geri yürürken hakeme çarptı. Hakem gitti sarı kart verdi. Komedi bu kadar. Biraz objektif olan birisi Yasin Kol'un Galatasaray'ı doğradığını kabul eder.

Son düzenleme:
Talisca penaltıyı ödeme biraksaydi şu an en az 0 2'idi maç diyecek bir şey yok.

Ederson'un hakeme yaptığına sarı kart verildi geçildi, hakem diz çökecekti utanmasa.
Aynısını Uğurcan yapsa vatan haini ilan edilip sınır dışı edilirdi.

Beşiktaş'ın halinden bezmeme rağmen bakınca ''iyi ki bu takımı tutmuyorum'' dedirten tek takımdır Fenerbahçe.

Galatasaray bana içerde bakacağına garanti versin mavi kıyafetli şahısı halledelim. 2 penaltıyı vermedi.

Sane'nin pozisyonuna ben de penaltı verilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat Osimhen'in pozisyonunu diyorsan, penaltı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…