İlk Yarı Sonucu | Belçika 1 - 0 Türkiye

Enes'in ölüsü Bay'ın en iyi halinden fazla iş yapar, Serdar dursun bile daha fazla iş yapar. Montella'yı dünya kupası sonrası dahi savundum ama o kadar sürede taktiğinde bir değişiklik yapmamış olması buram buram yol ayrılığı gerektiğini gösteriyor.

11'de oynayan Bay, Kerem, Merih ve Abdülkerim net olarak yedeğe çekilmeli. Kerem üstüne kafa iznine yollanmalı -hem takımda hem milli takımda- bunun dışında bu takımın bir buçuk yıldızı var biri arda yarısı Kenan. Takımda Arda'nın lafını dinlemeyecek, laga luga yapacak herkese yol verilmeli. Çalhanoğlu dönünce kaptanlığını yapmalı ama hedef her zaman Arda olmalı. Bu takımın oyunu anca böyle toplanır.

Şu Barış Alper Allah aşkına istifa etsin gitsin ya. Yemin ediyorum maçı kapattım, izlemiyorum.

Hoca aşırı takıntılı malesef. Dünya kupası öncesinden şuana kadar bir şey olmuyor ama ısrarla aynı şeyi diretiyor. Dene hoca bir şeyler. Koy Denizi. Bir şeyleri değiştir yani.

Dünya Kupası aşırı ters tepti. O kadar antipatik bir hale geldiler ki. Villa, reklam vb. mevzular bitirdi.

X'de birisi daha ilk Fransa maçından önce şöyle bir yazı paylaşmıştı;

'Bizi bu gruptan en son Atatürk çıkarttı.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…